Huawei har solgt over 7 millioner Mate 30-enheder

0

Richard Yu, CEO hos Huawei, har netop udtalt, at Huwei har solgt over 7 millioner eksemplarer af Mate 30-serien på blot to måneder.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro (Foto: Huawei)

Trods tilgængeligheden af Huawei Mate 30-serien er begrænset, så går salget af produkterne rigtigt godt. I forhold til Mate 20-serien er der faktisk tale om en fremgang på 75 procent.

Huawei har nemlig solgt over 7 millioner enheder af Mate 30-serien på kun to måneder. Det har Richard Yu, CEO i Huawei, udtalt ved lanceringen af deres nye MediaPad Pro. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P40 kommer måske i hele verden

Mate 30-serien er fortsat kun tilgængelig i primært Kina. Derfor er det også utrolig flot, at de allerede har solgt 7 millioner enheder. Det er enhederne Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 5G, Mate 30 Pro 5G og Mate 30 RS Porsche Design, der samlet set er solgt i mere end 7 millioner eksemplarer.

Foruden utrolig god og interessant hardware, så skyldes det flotte salg formentlig også, at kinesiske mobilkøbere vælger at støtte ”deres egne” i krisen mod USA og derfor skifter til Huawei-enheder, hvis de har andet.

Huawei Mate 30-serien er solgt i over 7 millioner eksemplarer på 2 måneder (Kilde: GSMArena.com)
Huawei Mate 30-serien er solgt i over 7 millioner eksemplarer på 2 måneder (Kilde: GSMArena.com)

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Det er endnu uvist om vi i Danmark og Europa får glæde af Mate 30-serien. Kort efter lanceringen hed det sig, at produktet ikke ville blive tilgængeligt i Danmark, mens det senere kom frem, at Mate 30 Pro ville komme i handlen herhjemme og Huawei ville komme med flere oplysninger i oktober.

Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

Mate 30-serien er nævnt ikke lanceret herhjemme, da den ikke må lanceres med Google Mobile Services – altså Googles tjenester som YouTube og Gmail. Og indtil videre ser det altså ud til, at Huawei ikke har følt sig sikker nok på en lancering i vores markedsområde.

Huawei opdaterer snart disse telefoner til Android 10

MereMobil.dk følger sagen med spænding.

Mere til historien

Microsoft har også haft forbud mod at handle med Huawei. Men der er nu blevet åbnet op, så Huawei må købe licenser til Microsofts software, som Windows og Office. Så måske der også er håb for Google, Qualcomm m.fl.?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer