Huawei opdaterer snart disse telefoner til Android 10

Huawei er netop nu ved at gøre klar til at opdaterer blandt andet P30-serien til Android 10. Læs mere herom, hvornår opdateringen vil blive udrullet og til hvilke modeller.

Der testes EMUI 10 og Android 10 i de endelige betaversioner hos Huawei, samt de brugere der er tilmeldt betatests. Du kan også teste med, hvis du har lyst.

Og det varer ikke længe før, at Huawei er klar med den officielle version. Derfor har de også meldt deres opdateringsplan ud, så man kan se, hvordan udrulningen af Android 10-opdateringen vil foregå. De første modeller vil modtage Android 10 opdateringen i midten af denne måned. Det skriver GSMArena.com.

Huaweis topmodeller vil modtage opdateringen i slutningen af november, dog vil P30 og P30 Pro allerede få den i midten af måneden, som de første enheder.

Huawei Mate 20 Pro og de øvrige Mate 20-enheder vil få opdateringen inden udgangen af november.

Huawei klar med nye salgstal for Mate 20- og P30-serierne

Det er ikke sikkert, at opdateringen allerede rammer danske enheder i midten og slutningen af november, da den udrulles i faser. Men uanset hvad, så er opdateringen stærkt på vej og bliver altså tilgængelig inden årets udgang.

De modeller som er meldt ud til at få opdateringen er:

  • Huawei P30, Huawei P30 Pro
  • Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X (4G), Huawei Mate RS Porsche Design, Huawei Mate 20 X (5G)
  • Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10 RS Porsche Design
  • Huawei P20, Huawei P20 Pro
  • Huawei Nova 5 Pro
  • Huawei Nova 4

Huawei Nova 5T, som netop lige er præsenteret og på vej i butikkerne herhjemme er umiddelbart ikke på opdateringslisten. Dog ventes det, at den vil gå opdateringen, da telefonen er ”identisk” med Honor 20 og disse er officielt bekræftet til at modtage Android 10 opdateringen – de er også på listen GSMArena.com har bragt.

Det er desuden spændende, hvordan salget af Mate 30-serien vil gå i Europa, når telefonen lander i butikkerne senere denne måned.

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro på vej til Europa

Mere til historien

Huawei har allerede solgt mere end 200 millioner smartphones i 2019. En milepæl som blev nået 2 måneder hurtigere end i 2018.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram