Huawei klar med nye salgstal for Mate 20- og P30-serierne

17 millioner eksemplarer! Så mange enheder af Mate 20-serien har Huawei formået at sælge. P30-serien har rundet en stor milepæl. Se de seneste tal her.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har netop oplyst, på en 5G-konference i Kina, at de har rundet milepælen på 20 millioner solgte eksemplarer af P30-serien, samt at Mate 20-serien har nået over 17 millioner, solgte eksemplarer. Det skriver GSMArena.com.

P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Tilbage i september oplyste Huawei, at de havde nået at sælge 16,5 millioner styks af P30-enhederne på et halvt år. Dette gjorde P30-serien til den mest populære fra Huawei nogensinde.

Efter den udmelding blev forventningen, at P30-serien kunne runde 20 millioner solgte enheder, når den havde været på markedet i ni måneder. Og nu er denne milepæl altså nået – før de 9 måneder er gået.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Salget af Mate 20-serien går fortsat godt. I foråret rundede Mate 20-serien 10 millioner solgte eksemplarer, men dette er nu, ifølge den nyeste oplysning fra Huawei, på 17 millioner eksemplarer.

Trods krisen mellem USA og Huawei går salget af Huawei-telefoner ganske fornuftigt. Vi skrev i slutningen af oktober, at milepælen på 200 millioner solgte smartphones i 2019, var nået – faktisk to måneder hurtigere end i 2018.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Det er uvist, hvor mange eksemplarer af Mate 30-serien at Huawei har solgt. Dog nåede den på kort tid 1 millioner solgte eksemplarer. Det er særligt hjemmemarkedet, der står for de solgte Mate 30’ere. På nuværende tidspunkt er Mate 30 endnu ikke lanceret i Danmark.

Ifølge de seneste rygter, så ventes det den lanceres i midten af november og kommer til salg i Danmark efterfølgende til en pris på omkring 7.500 kroner uden abonnement.

Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

Mere til historien

Huawei har netop lanceret telefonen Nova 5T, der er en genudgivelse af Honor 20. Denne blev sendt på markedet før handelskrigen mellem USA og Kina brød ud. Derfor er Nova 5T ikke omfattet af forbuddet mod brug af Google Mobile Services (GMS).

860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram