P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

0

En milepæl på 16,5 millioner solgte eksemplarer på 6 måneder er nået, hvilket gør P30-serien til den mest solgte P-serie nogensinde.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har generelt haft stor succes med deres P-serie, som har modeller i både midrange og flagskibssegmentet. Nu oplyser Huawei også, at P30-serien er den mest populære P-serie nogensinde.

Huawei teaser for ny smartphone – uden detaljer

Huawei oplyste på Twiiter, at P30-serien har solgt 16,5 millioner enheder på seks måneder. Det skriver Android Authority.

Siden Huawei annoncerede P30-serien er der dog sket meget for Huawei, da krisen med handelsforbuddet med USA er kommet på tværs. Men det har altså ikke betydet så meget for salget af P30-serien ser det ud til.

P20-serien solgte over 16 millioner enheder på 9 måneder. Og forventningen er nu lidt, at P30-serien kan nå 20 millioner enheder, når den har været på markedet i 9 måneder.

De senere år har Huawei haft stor success med bade P-serien og Mate-serien. Der er dog formentlig lige knap så store forventninger til den kommende Mate 30-serie, hvis rygterne holder stik. Det forlyder nemlig, at den kommer uden Google services. Er det tilfældet vil salget formentlig ikke være så stort i for eksempelvis Danmark, som salget af de foregående Mate-enheder har været.

Huaweis Mate-topmodel kommer uden Google

Men Huawei holder event i München den 19. september 2019, hvilket måske er her Mate 30-serien offentliggøres.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Huawei er på vej med et nyt smartwatch, nemlig Huawei Watch GT 2. Dette er dog endnu ikke bekræftet af Huawei.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer