Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Huawei har nu nået milepælen på 200 millioner solgte smartphones og trods krisen mod USA er det sket to måneder hurtigere end i 2018.

Huawei har nået kæmpe milepæl på 200 millioner solgte smartphones i 2019 (Kilde: Huawei Twitter)
Huawei har nået kæmpe milepæl på 200 millioner solgte smartphones i 2019
(Kilde: Huawei Twitter)

Der er ingen tvivl om, at Huawei har haft et hårdere år end de forventede ved årsskiftet 2018/2019. Her alt gik godt og Huawei havde rundet en kæmpe milepæl på over 200 millioner solgte smartphones i 2018.

Forventningerne var derfor også store til salget i 2019.

Da krisen mellem USA og Kina så ramte det kinesiske firma, var der andre udfordringer. Men på trods af dette har Huawei nu formået at nå milepælen på 200 millioner solgte smartphones i 2019 – og endda hurtigere end i 2018. Det oplyser Huawei på deres Twitter-profil.

Faktisk er milepælen nået 64 dage hurtigere end i 2018.

Huawei P30- og Mate 20-serien har været med til at nå dette tal, da de har alene har solgt mere end 16,5 millioner eksemplarer. Det oplyste Huawei tilbage i september.

P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Mate 30 sælger godt

Salget af den nye Mate 30-serie går rigtig godt på hjemmemarkedet, hvor den på kort tid nåede mere en 1 millioner solgte eksemplarer.

Mate 30-serien er på nuværende tidspunkt endnu ikke tilgængelig i Danmark, selvom det forlyder den vil blive lanceret til en pris på omkring 7.500 kroner uden abonnement. Hvordan salget vil gå er spændende, da Mate 30-serien er uden Googles tjenester.

Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

Huawei lancerer i dag, torsdag den 24. oktober 2019, en ny smartphone på det danske marked. Telefon, der tilhører mellemklassen, kommer med Googles tjenester. Produktet hedder Huawei Nova 5T.

Ny Huawei-telefon kommer med Googles apps – mød Nova 5T

Mere til historien

Der har siden krisen mellem USA og Huawei tog fart været mange skriverier om Huaweis eget styresystem. kaldet HongMeng (Harmony). Der er dog ingen planer om, at erstatte Android med dette forlyder det – i stedet skal findes en løsning, hvor Googles tjenester kan afløses.

Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
iPhone SE (2022) kan forudbestilles nu

Apple præsenterede tidligere på ugen den nye generation af iPhone SE (2022). Nu kan du forudbestille dit eksemplar.

(mere…)
Nu kan du købe Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22-serien kan købes fra i dag. Få overblikket her.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram