Huawei har solgt over 1 million Mate 30-telefoner

De nye Mate 30-telefoner fra Huawei er kommet til salg på det kinesiske marked. På kort tid er der solgt mere end 1 million eksemplarer.

Lange køer udenfor Huaweis flagskibs butik i Nanshan distriktet i Shenzhen, hvor kinesiske mobilkøbere står i kø for at købe Mate 30-serien (Kilde: Weibo)
Lange køer udenfor Huaweis flagskibs butik i Nanshan distriktet i Shenzhen, hvor kinesiske mobilkøbere står i kø for at købe Mate 30-serien (Kilde: Weibo)

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro er endnu ikke tilgængelig i vores markedsområde, men salget på det kinesiske hjemmemarked er kommet godt fra start.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Mate 30-serien er solgt i over en million eksemplarer allerede, selvom telefonen først kom til salg torsdag den 26. september. På det kinesiske marked har Googles services heller ikke så stor betydning, som på vores marked.

Ifølge Forbes, så har Huawei oplyst at der faktisk blev solgt 1 million eksemplarer på kun tre timer.

Salgstallene er ikke ”dokumenteret”, men er alene oplysninger fra Huawei selv.

Huawei teaser for ny smartphone – uden detaljer

Stor opbakning i Kina

Opbakningen fra de kinesiske forbrugere har dog altid været stor. I andet kvartal i år solgte Huawei 37,3 millioner telefoner på det kinesiske marked, hvilket var en stigning på 31 procent siden 2018.

Det viser også, at opbakningen fra de kinesiske forbruger absolut ikke er blevet mindre efter krisen mellem USA og Kina.

Huawei Danmark har meldt ud, at de i oktober kommer nærmere ind på deres planer for Mate 30 Pro på det danske marked.

Meldingen er dog i skrivende stund, at den vil blive lanceret til en pris på omkring 7.500 danske kroner. Og det er altså på trods af, at telefonen ikke har adgang til Google Mobile Services.

Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

Hardwaremæssigt har Huawei skruet en virkelig imponerende smartphone sammen. Men er det nok uden Google Mobile Services på det danske marked? Først så det ud til, at man kunne lave nogle små "tricks" og alligevel få Google tjenester, men nu skulle denne bagdør være lukket.

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du tænker? Skal du have Huawei Mate 30 Pro?

Mere til historien

Huawei var den eneste mobilproducent, der formåede at øge salget i år på det kinesiske marked, da både Apple, Xiaomi, Oppo og Vivo har haft lavere salg i 2019 end i 2018.

Læs også:
P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Nintendo Switch-salget runder kæmpe milepæl

Salget af Nintendo Switch har rundet en kæmpe milepæl, men der er langt op til den bedst sælgende spilkonsol.

(mere…)
Der tales meget om kinesiske telefoner, men køber vi dem?

OnePlus, Motorola og Xiaomi er meget synlige. Kan ”larmen” omsættes til salg i butikkerne.

(mere…)
Galaxy S23-serien sælger!

Samsung Galaxy S23-serien er et større salgshit end sidste års modeller. Særligt en af modellerne er mobilkøberne vilde med.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram