Ny iOS-beta bekræfter vedholdende rygte om AirPods

6

Gemt i iOS 13.2 beta ligger nogle informationer om et opdateret sæt AirPods fra Apple. Aktiv støjreduktion ser endelig ud til at være på vej. Få detaljerne her.

AirPods Kommer inden udgangen af året i en helt ny version. Rygtet har været omtalt en del gange, men nu bekræftes det indirekte af Apple.

Den store nyhed i de nye AirPods er angiveligt aktiv støjreduktion, der er en mangelvare i de hidtidige versioner.

Vores smartphones i dag har støjreduktion, der filtrerer støj fra biler, menneskemængder og anden larm væk fra mikrofonen i en telefonsamtale. Derfor er vi vant til det, og det opleves som en mangel, når headsettet kommer i ørene.

AirPods har hidtil kun haft en meget begrænset reduktion af støjen, hvilket jeg et par gange har dokumenteret i anmeldelser af AirPods. Konkurrenten Jabra gør det bedre på støjreduktion omend deres headsets også kun har PNC (Passive Noise Canceling).

Det skal lige siges, at der er to udgaver af støjreduktion. Den ene er støj, der reduceres fra mikrofonen i forbindelse med samtaler. Den anden er hvor støjen fra ens omgivelser, ved f.eks. musiklytning, sorteres fra.

Om Apple benytte begge eller kun den ene af disse teknikker, er uklart på nuværende tidspunkt.

Jabra har indtil flere headsets i porteføljen, som gør det bedre end Apples. Tag et kig på mine anmeldelser af Jabra Evolve 65t og Jabra Elite 65t.

Endelig aktiv støjreduktion

Ifølge rygterne kommer Apple AirPods 3 med ANC (Active Noise Canceling) i den næste udgave.

Det er betaversionen af iOS 13.2 til iPhone, som indeholder referencer til nye AirPods. Der er fundet lyttetilstande med og uden støjreduktion, hvoraf den ene tilstand hedder ”focus mode”.

Modelkoden for det kommenende haedset er B298, forlyder det fra blandt andet 9to5mac.

Måske bliver de nye AirPods annonceret senere i oktober, hvor flere forventer en ny lanceringsevent fra techgiganten.

Det bliver interessant om Apple denne gang kan slå Jabra på den samlede lydkvalitet ved musik og samtaler.

AirPods er næsten umuligt at reparere

Måske et farvel til butterflytastatur

Sidste år afholdt Apple en event i New York med præsentationen af den nyeste iPad Pro samt opdateringer til Mac-computere.

I år går rygterne blandt andet på en 16-tommers MacBook Pro med den samme fysiske størrelse som den seneste 15-tommer version. Skærmopløsningen skulle være 3.072 x 1.920 pixels.

Ifølge den altid vidende rygtesmed, analytiker Ming-Chi Kuo, bliver den største nyhed på MacBook Pro, at Apple eliminerer det udskældte butterfly-tastaturdesign, og går tilbage til “sakse-designet”.

Du kan læse mere om rygterne her.

Hvis Apple annoncerer nye AirPods, bliver de sandsynligvis klar til julehandlen.

Her kan du læse min anmeldelse af AirPods 2019.

Inden for kategorien af true wireless-headsets er AirPods de bedst sælgende. Jabra ligger på andenpladsen. Tallene kommer fra Counterpont Research.

Sådan lyder AirPods 2019

Mere til historien

Et andet bud på true wireless-headsets er WF-1000XM3 fra Sony. Dette headset har både Active Noise Canceling samt understøttelse af Google Assistant.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer