Huawei Nova 5T – pris og tilgængelighed

Nova 5T er en ny smartphone fra Huawei. Nova 5T har adgang til Gmail, YouTube, Chrome og alle Googles andre tjenester. Se pris og tilgængelighed på Nova 5T.

Huawei Nova 5T (Foto: Huawei)
Huawei Nova 5T (Foto: Huawei)

Huawei har lanceret den nye smartphone, Nova 5T, som er en mellemklasse-telefon med en performance, der kan matche flere af markedets high-end modeller.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

Derudover kommer Nova 5T med et 32 megapixels ”punch-hole”-frontkamera. Dermed henvender telefonen sig blandt andet til de, som elsker at tage selfies og dele dem på de socialemedier.

-"Nova 5T er den oplagte smartphone for forbrugeren, der elsker at dele sit liv med venner og familie på de sociale medier. Med sine fem AI-kameraer og det raffinerede design sætter nova 5T nye standarder for, hvad man kan producere af visuelt indhold," siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group i Danmark i en pressemeddelelse.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Det er dog ikke kun selfiekameraet, som er i fokus på Nova 5T. Quad-kameraet på bagsiden giver også mulighed for ultra-vidvinkel-fotos, samt makro- og bokeh billeder. Hovedkameraet er på 48 megapixels.

Kameraet har følgende sensorer:

  • 16 megapixels, Ultra-vidvinkel-kamera, 117 grader, f/2.2
  • 48 megapixels, Hovedkamera, 1/2" sensor, 4-in-1 Light Fusion Technology, f/1.8
  • 2 megapixels, Bokeh Objektiv, f/2.4
  • 2 megapixels, Makro Objektiv, f/2.4

Nova 5T giver også mulighed for, at lave slowmotion- og timelapse-videoer i høj kvalitet (960 fps). Derudover kommer den med 6,26-tommer skærm, 128 GB intern hukommelse, 6 GB RAM og et batteri på 3.750 mAh. Der medfølger desuden en 22,5 watt hurtigoplader.

Mest interessant for Nova 5T og danske mobilkøbere er dog, at den kommer med Google Mobile Services - altså Googles tjenester.

Huawei: Android skal ikke udskiftes

Nova 5T kommer i handlen hos flere danske forhandlere fra den 4. november 2019, men kan forudbestilles allerede nu flere steder.

Huawei Nova 5T fås i farverne: Crush Blue, Black og Midsummer Purple.

Prisen er 3.699 kroner uden abonnement. Elgiganten, Power, Bilka, Telia, YouSee, Telenor og Hi3G er blandt forhandlerne.

Anmeldelse af Huawei Nova 5T

I denne video kan du se min anmeldelse af Nova 5T.

Mere til historien

Foruden Huawei Nova 5T har Huawei også præsenteret et nyt smartwatch, Watch GT 2, og headsettet FreeBuds 3.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram