Apple introducerer Deep Fusion på iOS 13.2 opdatering

Apple har udsendt iOS 13.2 opdateringen, der introducerer Deep Fusion, men også byder flere andre nyheder, samt nye emojis. Læs mere om opdateringen her.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt iOS 13.2 opdateringen, som introducerer Deep Fusion, der er et avanceret system til billedbehandling. Deep Fusion bruger A13 Bionic Neutral Engine til at tage billeder med dramatisk forbedret tekstur, flere detaljer og reduceret støj i svag belysning på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Sådan beskriver Appel selv Deep Fusion.

Deep Fusion blev allerede præsenteret af Apple ved lanceringen af iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Men det er altså først nu, at Deep Fusion er klar til offentligheden.

iOS 13 er hentet på halvdelen af alle iPhones

Det bliver også muligt at ændre videoopløsningen direkte i Kamera-app’en på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Derudover kommer der også flere nye funktioner, fejlrettelser og nye emojis i opdateringen til iOS 13.2. Faktisk er der mere end 70 nye eller opdaterede emojis.

iOS 13.2 giver også muligheden for, at indgående beskeder kan blive læst op med Siri i dine AirPods.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Det bliver også muligt, at slette din Siri-historik og diktering fra Siri-indstillinger.

iOS 13.2 opdateringen er understøttet på iPhone 6S og nyere modeller, hvilket alle iOS 13-opdateringerne er.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

Nogle af de fejlrettelser, som iOS 13.2 retter er blandt andet et problem med udfyldning af passwords i tredjeparts applikationer, samt et problem hvor det ikke virkede at swipe for at ”komme til hjemmeskærmen”, der ikke virkede på iPhone X og nyere.

Ligesom der har været problemer med at lave en iCloud Backup ved at vælge ”Backup” i Indstillinger. Du kan se flere af fejlrettelserne på Pocketnow.com.

iOS 13.2 opdateringen kan downloades nu.

iOS 13.2 giver problemer hos nogle HomePod ejere

Mere til historien

Apple har sendt mange opdateringer ud til iOS 13 allerede, men det er ikke kun nye modeller, som de gør opmærksomme på skal huske at opdaterer. iPhone 5-enheder skal også, hvis de ikke allerede er, huske at opdaterer til den seneste iOS-opdatering, da de ellers kan blive ubrugelige.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram