Motorola One Pro – nye billeder afsløret

4

Motorola rygtes, at være på vej med en ret interessant telefon, der i vores marked vil få navnet Motorola One Pro. Nye billeder er lækket – se dem her.

Billeder lækket af Motorola One Zoom / Motorola One Pro (Kilde: GSMArena.com)
Billeder lækket af Motorola One Zoom / Motorola One Pro (Kilde: GSMArena.com)

Der har den seneste tid været afsløret mange billeder og specifikationer på Motorola One Pro eller One Zoom. Grunden til de to navne er, at det ventes, at være samme hardware, men forskellig navngivning på forskellige markeder.

Motorola på vej med en zoom-mobil

De tidligere lækkede oplysninger går på, at One Zoom lanceres på nogle markeder og kommer med Amazon-indhold præ-installeret, mens One Pro har samme hardware, men er et Android One produkt.

Specifikationerne, der rygtes at komme i telefonen, er en 6,4 tommer FHD+ Super AMOLED skærm i 19:9 format, Snapdragon 675 processor, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og Android 9 Pie fra salgsæsken. One Zoom varianten vil desuden have Alexa stemmeassistenten integreret i enheden. Det skriver GSMArena.com.

Nye billeder af Motorola One Pro afslører quad-kamera

Kameraet ventes at være et quad-kamera med Dual OIS og 48 megapixels på den primære sensor, som også kan optage 4K videoer i 30fps og 1080p videoer i 60fps.

Sensoren på 48 megapixels har følgeskab af en 16 megapixels ultra-wide-angle enhed og 8 megapixels telefoto sensor, som tilbyder 3x optisk zoom og 5x hybrid zoom. Den fjerde sensor er formentlig en dybdesensor.

Billeder lækket af Motorola One Zoom / Motorola One Pro (Kilde: GSMArena.com)
Billeder lækket af Motorola One Zoom / Motorola One Pro (Kilde: GSMArena.com)

Motorola One Pro ventes at have en vægt på 190 gram og et batteri på 4.000 mAh, som understøtter 18 watt hurtigopladning.

Ny Motorola-telefon på vej – Motorola One Pro

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men det ventes at Motorola vil afsløre det nye produkt i nærmeste fremtid og måske allerede under IFA-messen, som afholdes i Berlin senere denne uge.

Mere til historien

Motorola klarer sig godt i Danmark. Der drysser gode anmeldelser ned over produkterne, og slutbrugerne lader også til at synes om Motorolas balance mellem økonomi og indhold.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer