Motorola på vej med en zoom-mobil

2

RYGTE: En ny Motorola smartphone har fokus på zoom samt ultravidvinkel. Læs om Motorola One Pro her.

Motorola One Pro One Zoom
Motorola One Pro (Foto: Mysmartprice)

Vi venter på IFA lige rundt om hjørnet, hvor flere interessante nyheder ventes lanceret. Det Lenovo-ejede smartphonebrand Motorola er formodentlig klar med en zoom-mobil i One-serien, når IFA åbner.

Navnet på produktet er Motorola One Zoom.

Ifølge rygterne kommer Motorola One Zoom i nogle markeder med Amazon-indhold preinstalleret, men den samme hardware bliver tilgængelig som et Android One-baseret produkt under navnet Motorola One Pro.

Jeg vælger herunder at omtale produktet som Motorola One Pro, da denne version er mest sandsynlig i forhold til vores marked.

Zoom tæt på

Motorola One Pro vil have fire linser på bagsiden, også omtalt som quad-sensor. Opløsningen vil være 48 megapixels, skriver Mysmartprice med kilde i Ishan Agarwal på Twitter.

Det særlige ved denne smartphone er zoom-muligheden. Motorola One Pro vil kunne lave 3x optisk zoom (81mm). Desuden kommer den med 5x hybrid-zoom. Hybrid-zoom er en kombination af optisk og digitalt zoom.

Hvordan kvaliteten af zoom bliver, ved vi endnu ikke.

Indtil nu har Huawei føringen inden for zoommuligheder med et mobilkamera. Huawei P30 Pro kunne eksempelvis levere 50x zoom, der blev gjort mulig via en særlig periskopløsning, der kan klemme flere linser ind på meget lidt plads.

Motorola One Pro har desuden 13mm ultravidvinkel-sensor samt en dybdesensor. I kameraappen vil der desuden være en dedikeret nattilstand.

Fingeraftrykslæser i skærmen

Motorola One Pro One Zoom
Motorola One Pro (Foto: Mysmartprice)

Super AMOLED skærmen på 6.2 tommer, med Full HD+ 1080p opløsning, har in-screen fingeraftrykslæser.

Motorola One Pro kører på en Qualcomm Snapdragon 675 processor og chipset. Den vil have 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. MicroSD-kort er desuden understøttet.

I bunden af denne smartphone sidder desuden USB-C og 3.5 mm. stik.

Lige nu er det Motorola One Vision der satses på i blandt andet Danmark. Selvom prisen lige nu kun ligger mellem 2.000 og 2.300 kroner, så er det stadig en meget fornuftig smartphone til prisen.

Her kan du læse min anmeldelse af Motorola One Vision.

Vi kender endnu ikke prisen på Motorola One Pro, men mon ikke den bliver en smule dyrere end Motorola One Action, der bliver tilgængelig her i efteråret.

Motorola har ikke kommenteret på rygterne.

Første kig på Motorola One Vision

Mere til historien

Motorola prøver mange forskellige ting af, og får faktisk ret meget ros for det. I foråret brugte jeg eksempelvis tid med Motorola Moto G7 Power, der har et batteri på 5.000 mAh. Her kan du læse, hvor lang tid jeg kunne undvære en oplader.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer