Så lang tid kunne jeg undvære en oplader

Jeg tog Motorola Moto G7 Power, der har et meget stort batteri, med ud på en test i det virkelige liv.

Motorola Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power (Foto: MereMobil.dk)

Motorola Moto G7 Power, en telefon til 1.799 kroner, har dens vigtigste salgsargument omkring batteriet. Kapaciteten er 5.000 mAh. Det er 61 procent mere kapacitet end batteriet i en Samsung Galaxy S10e.

Hvor længe holder 5.000 mAh? Det kan jeg ikke svare entydigt på, da det i høj grad handler om, hvordan telefonen bruges eller ikke bruges.

Jeg har givet det et forsøg. Løftet fra Motorola er 60 timer ved ”almindeligt brug”. Det svarer til to et halv døgn. Min test er real-life brug – ikke noget med et teoretisk forsøg i værkstedet.

Sådan gik dagene

Dag 1: Jeg endte dagen med 66 procent tilbage ved sengetid. Tiden gik blandt andet med YouTube, Facebook, mails og læsning af nyheder. Den første udfordring var 2 timer med hotspot-internetdeling, der trækker en del strøm. Jeg smed også lige 16 minutters kørsel med Google Maps ind i testen.

Dag 2: Dagen lukkede med en samlet driftstid siden sidste fulde opladning på 41 timer. Det var en dag med almindeligt brug – hvad det så end er. Men i hvert fald ikke store udfordringer som hotspot. Jeg lukkede øjnene med 27 procent strøm tilbage.

Dag 3: Moto G7 Power lukkede ned med 3 procent tilbage på batteriet. Endnu en dag med Facebook, fotos, mails, beskeder, læsning af nyheder og naturligvis videoer fra YouTube.

Resultatet: Næsten i mål

I testperioden har jeg ikke brugt batterisparetilstanden eller andre tricks for at holde Moto G7 Power i luften. Telefonen er brugt fuldt ud, som jeg bruger en hver anden mobil. Mit SIM-kort har (naturligvis) været sat i og alle mine data (inklusive billeder, beskeder og opkaldslister) var synkroniseret.

Ved ”almindeligt brug” – eller i hvert fald mit brugsmønster, endte jeg på cirka 55 timer uden en oplader. I forhold til løftet om 60 timer synes jeg det er godt klaret.

I salgspakken ligger en 15 watts hurtigoplader. På 30 minutter kan du oplade batteriet til en kapacitet på 28 procent. Det svarer til 1.400 mAh – eller 46,6 mAh per minut.

ANMELDELSE: Derfor er Motorola Moto G7 Plus er en supermobil

En ekstra overraskelse

Jeg tog en hel del billeder med Motorola Moto G7 Power i testperioden. Her gemte der sig en ekstra overraskelse.

Trods at den kun har en enkelt kameralinse på 12 megapixels, så bliver billederne faktisk virkeligt gode. Telefonen har altså hverken dual- eller triplekamera.

Du kan se nogle af mine billeder herunder.

Billeder fra Motorola Moto G7 Power

Imponerer til prisen

Moto G7 Power imponerer til prisen. Skærmen er stor, betjeningsoplevelsen og hastigheden god og billederne bliver fornuftige.

Oven i dette får du et STORT batteri, der gør en oplader overflødig i lang tid.

Dette er helt klart en telefon, som du bør overveje en ekstra gang, hvis du på den ene side stiller store krav til en smartphone, men ikke vil give vanvittigt mange penge for den – 1.799 kroner er dagsprisen for en Moto G7 Power %%%%.

Mere til historien

Motorola Moto G7 Power har 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og dual-sim funktionalitet. Telefonen er født med Android 9.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram