Nye billeder af Motorola One Pro afslører quad-kamera

5

Skal man tro rygtebørsen kommer topmodellen i Motorola One-serien med waterdrop notch og quad-kamera. Se de nye lækkede billeder af Motorola One Pro her.

Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)
Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)

Rygterne har længe svirret om, at Motorola ville lancere flere modeller i deres One-serie. Modellerne Action, Power og Pro er nævnt. Flagskibet er Motorola One Pro.

Ny Motorola-telefon på vej – Motorola One Pro

Netop nu er der dukket nye lækkede billeder op af den kommende Motorola One Pro. Billederne afslører, at One Pro kommer med quad-kamera og dermed bliver One Pro den første Motorola model med dette.

Dernæst kommer den, ligesom de øvrige modeller i One-serien, som en del af Android One-programmet. Det er CashKaro, der er kommet i besiddelse af disse eksklusive billeder. Det skriver Android Central.

Skærmen ventes at være på 6,2 tommer med en waterdrop eller teardrop notch i toppen. Dermed passer de nye lækkede billeder ret godt med tidligere rygter, som vi har skrevet om.

De lækkede pressefotos af Motorola One Pro viser et design, som er en del anderledes end det vi ser på den anmelderroste Motorola One Vision.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

One Vision har “hul i skærmen” til selfiekameraet, mens One Pro i stedet får waterdrop notch.

Der ses ikke en fingeraftrykslæser på bagsiden af Motorola One Pro. Derfor ventes det, at den kommer med in-screen fingerprint sensor.

Ud fra de lækkede pressebilleder at dømme, så vil One Pro komme i farverne black, bronze og purple. Det er uvist om alle disse farvevarianter vil blive tilgængelige på det danske marked.

Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)
Lækkede billeder af Motorola One Pro, hvor de forskellige farvevarianter vises
(Kilde: CashKaro)

Det er i skrivende stund også uvist, hvornår Motorola vil offentliggøre One Pro, samt hvornår den er klar til salg.

Mere til historien

Det ventes i øvrigt, at den kommende Motorola One Action også kommer med ”hul i skærmen” til selfiekameraet. Dette viser første kig på Motorola One Action ifølge Android Central.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer