Nye billeder af Motorola One Pro afslører quad-kamera

Skal man tro rygtebørsen kommer topmodellen i Motorola One-serien med waterdrop notch og quad-kamera. Se de nye lækkede billeder af Motorola One Pro her.

Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)
Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)

Rygterne har længe svirret om, at Motorola ville lancere flere modeller i deres One-serie. Modellerne Action, Power og Pro er nævnt. Flagskibet er Motorola One Pro.

Ny Motorola-telefon på vej – Motorola One Pro

Netop nu er der dukket nye lækkede billeder op af den kommende Motorola One Pro. Billederne afslører, at One Pro kommer med quad-kamera og dermed bliver One Pro den første Motorola model med dette.

Dernæst kommer den, ligesom de øvrige modeller i One-serien, som en del af Android One-programmet. Det er CashKaro, der er kommet i besiddelse af disse eksklusive billeder. Det skriver Android Central.

Skærmen ventes at være på 6,2 tommer med en waterdrop eller teardrop notch i toppen. Dermed passer de nye lækkede billeder ret godt med tidligere rygter, som vi har skrevet om.

De lækkede pressefotos af Motorola One Pro viser et design, som er en del anderledes end det vi ser på den anmelderroste Motorola One Vision.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

One Vision har “hul i skærmen” til selfiekameraet, mens One Pro i stedet får waterdrop notch.

Der ses ikke en fingeraftrykslæser på bagsiden af Motorola One Pro. Derfor ventes det, at den kommer med in-screen fingerprint sensor.

Ud fra de lækkede pressebilleder at dømme, så vil One Pro komme i farverne black, bronze og purple. Det er uvist om alle disse farvevarianter vil blive tilgængelige på det danske marked.

Lækkede billeder af Motorola One Pro (Kilde: CashKaro)
Lækkede billeder af Motorola One Pro, hvor de forskellige farvevarianter vises
(Kilde: CashKaro)

Det er i skrivende stund også uvist, hvornår Motorola vil offentliggøre One Pro, samt hvornår den er klar til salg.

Mere til historien

Det ventes i øvrigt, at den kommende Motorola One Action også kommer med ”hul i skærmen” til selfiekameraet. Dette viser første kig på Motorola One Action ifølge Android Central.

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram