Google Pixel 4 kommer i ny orange-farve

1

KORT NYT: Google har afsløret flere informationer om den kommende Pixel 4 end vanligt. Nu afslører en reklame på Times Square også telefonen i ny orange farve.

Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Pixel 4 (Kilde: The Verge)
Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Google Pixel 4 (Kilde: The Verge)

Google har de seneste måneder afsløret nyt om deres kommende Pixel 4-lineup løbende. Og nu afslører en stor billboardreklame på Times Square også, at den kommende smartphone kommer i en ny orange farve. Det skriver The Verge.

Google afholder event den 15. oktober i New York. Her bliver vi klogere på om det både er Pixel 4 og Pixel 4 XL, der kommer i den nye orange farve.

Foruden den orange farve, så ventes det også, at den kommer i en helt sort farve og en ”to-tonet” hvid model med sorte sider.

Det er uvist om Pixel 4-telefonerne kommer på det danske marked. Tidligere har der ikke været tradition for, at de har været lanceret på vores markedsområde.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Det har i øvrigt været oplyst, at Google flytter produktionen af deres hardware produkter væk fra Kina og i stedet til Vietnam. Dette skyldes handelskrigen, der netop nu “raser” mellem USA og Kina.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer