Google Pixel 4 kommer i ny orange-farve

KORT NYT: Google har afsløret flere informationer om den kommende Pixel 4 end vanligt. Nu afslører en reklame på Times Square også telefonen i ny orange farve.

Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Pixel 4 (Kilde: The Verge)
Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Google Pixel 4 (Kilde: The Verge)

Google har de seneste måneder afsløret nyt om deres kommende Pixel 4-lineup løbende. Og nu afslører en stor billboardreklame på Times Square også, at den kommende smartphone kommer i en ny orange farve. Det skriver The Verge.

Google afholder event den 15. oktober i New York. Her bliver vi klogere på om det både er Pixel 4 og Pixel 4 XL, der kommer i den nye orange farve.

Foruden den orange farve, så ventes det også, at den kommer i en helt sort farve og en ”to-tonet” hvid model med sorte sider.

Det er uvist om Pixel 4-telefonerne kommer på det danske marked. Tidligere har der ikke været tradition for, at de har været lanceret på vores markedsområde.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Det har i øvrigt været oplyst, at Google flytter produktionen af deres hardware produkter væk fra Kina og i stedet til Vietnam. Dette skyldes handelskrigen, der netop nu "raser" mellem USA og Kina.

Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram