Google Pixel 4 kommer i ny orange-farve

KORT NYT: Google har afsløret flere informationer om den kommende Pixel 4 end vanligt. Nu afslører en reklame på Times Square også telefonen i ny orange farve.

Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Pixel 4 (Kilde: The Verge)
Billede taget af LousyTX (Reddit), der viser reklamen på Times Square i New York for den orange variant af Google Pixel 4 (Kilde: The Verge)

Google har de seneste måneder afsløret nyt om deres kommende Pixel 4-lineup løbende. Og nu afslører en stor billboardreklame på Times Square også, at den kommende smartphone kommer i en ny orange farve. Det skriver The Verge.

Google afholder event den 15. oktober i New York. Her bliver vi klogere på om det både er Pixel 4 og Pixel 4 XL, der kommer i den nye orange farve.

Foruden den orange farve, så ventes det også, at den kommer i en helt sort farve og en ”to-tonet” hvid model med sorte sider.

Det er uvist om Pixel 4-telefonerne kommer på det danske marked. Tidligere har der ikke været tradition for, at de har været lanceret på vores markedsområde.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Det har i øvrigt været oplyst, at Google flytter produktionen af deres hardware produkter væk fra Kina og i stedet til Vietnam. Dette skyldes handelskrigen, der netop nu "raser" mellem USA og Kina.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram