Google forventes at afsløre Pixel 4 medio oktober

KORT NYT: Google har sendt invitationerne ud til en event i New York, hvor det ventes de vil afsløre Pixel 4, som er næste generation af deres smartphones.

Lækket billede af Google Pixel 4 (Foto: GSMArena)
Lækket billede af Google Pixel 4 (Foto: GSMArena)

Google afholder en event den 15. oktober i New York, hvor det forventes, at de vil afsløre Google Pixel 4, som er den kommende generation af Pixel-telefonerne. Det skriver MacRumors.

Der har været forskellige detaljer ude på rygtebørsen, og Google har selv meldt ud, at Pixel 4 var på vej.

Google har afsløret Pixel 4

Google har tidligere bekræftet, at den kommer med et firkantet kamera ”bump”, i stil med det som også ses på de nyeste iPhones. Eksempelvis på iPhone 11 Pro.

Det er allerede ude, at der i Google Pixel 4 vil være ansigtsgenkendelse i en form, som minder om Face ID.

Nyt læk af Google Pixel 4 viser store kanter

Om Google Pixel 4 kommer i handlen på det danske marked er tvivlsomt. Google har ikke tidligere haft deres smartphones til salg officielt i vores markedsområde.

Så ønsker du dig en Pixel-telefon, så kan det være du skal håbe, at de uafhængige forhandlere får den i sortiment. Ellers må du udenlands.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at Google flytter deres hardwareproduktion pga. handelskrigen mellem USA og Kina. Derfor har Google valgt, at hardwareproduktion flytter til Vietnam.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram