Google forventes at afsløre Pixel 4 medio oktober

KORT NYT: Google har sendt invitationerne ud til en event i New York, hvor det ventes de vil afsløre Pixel 4, som er næste generation af deres smartphones.

Lækket billede af Google Pixel 4 (Foto: GSMArena)
Lækket billede af Google Pixel 4 (Foto: GSMArena)

Google afholder en event den 15. oktober i New York, hvor det forventes, at de vil afsløre Google Pixel 4, som er den kommende generation af Pixel-telefonerne. Det skriver MacRumors.

Der har været forskellige detaljer ude på rygtebørsen, og Google har selv meldt ud, at Pixel 4 var på vej.

Google har afsløret Pixel 4

Google har tidligere bekræftet, at den kommer med et firkantet kamera ”bump”, i stil med det som også ses på de nyeste iPhones. Eksempelvis på iPhone 11 Pro.

Det er allerede ude, at der i Google Pixel 4 vil være ansigtsgenkendelse i en form, som minder om Face ID.

Nyt læk af Google Pixel 4 viser store kanter

Om Google Pixel 4 kommer i handlen på det danske marked er tvivlsomt. Google har ikke tidligere haft deres smartphones til salg officielt i vores markedsområde.

Så ønsker du dig en Pixel-telefon, så kan det være du skal håbe, at de uafhængige forhandlere får den i sortiment. Ellers må du udenlands.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at Google flytter deres hardwareproduktion pga. handelskrigen mellem USA og Kina. Derfor har Google valgt, at hardwareproduktion flytter til Vietnam.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.