Google har afsløret Pixel 4

22

KORT NYT: Rygterne har svirret og billeder har været lækket. Nu har Google også selv afsløret Pixel 4 på deres Twitter-profil.

Vi har tidligere skrevet, at der var lækket billeder af det, som formentlig var den kommende Google Pixel 4 smartphone. Og nu har Google selv afsløret billeder af Pixel 4 på deres Twitter-profil, samt lavet #Pixel4.

Google Pixel 4 – de første billeder afsløret

Dermed er navnet altså også bekræftet. Google har altså nu længe før telefonen forventes at blive annonceret, altså bekræftet Google Pixel 4.

Google Pixel 4 kommer med dual-kamera og et nyt og anderledes design end i de tre tidligere generationer. Derudover er det endnu begrænset, hvor mange rygter og spekulationer, der på nuværende tidspunkt er omkring specifikationerne. Dog ventes det, at den kommer med Qualcomm Snapdragon 855 processoren og Android Q fra salgsæsken. Men RAM, hukommelse, batteri m.m. er på nuværende tidspunkt gætteri.

Google Pixel 4 kommer med hul i skærmen og mindre kanter

Med mindre Google har andre planer i år, så ventes det Google Pixel 4 afsløres i efteråret (formentlig oktober), men det er altså endnu ikke bekræftet.

Det er endnu uvist om vi i Danmark får fornøjelsen af denne Pixel 4. Google har ikke tradition for, at lancerer deres smartphone-modeller officielt på det danske marked.

Mere til historien

Google lancerede i starten af maj måned 2019 deres seneste modeller, som har fået navnene Google Pixel 3a og Pixel 3a XL. Du kan læse mere om disse her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer