Nyt læk af Google Pixel 4 viser store kanter

Et nyt læk viser flere billeder af den kommende Google Pixel 4 især kanterne på fronten er bemærkelsesværdige.

Google Pixel 4 er ingen hemmelighed. Tilbage i juni valgte Google selv at afsløre bagside-designet på deres kommende flagskibs-telefon.

Dette skete efter et læk, der for alvor satte rygterne i gang. Nu har vi så endnu et læk, men denne gang er det fronten, som er blevet lækket.

Det er blandt andet iGeeksBlog, der bringer lækket, omkring Googles kommende telefon.

Google Pixel 4 er spottet igen

Dimensionerne på Pixel 4 vil blive 147 x 68.9 x 8.2mm og kommer med en 5,6 tommer skærm.

Pixel 4 XL vil selvfølgelig blive større end dette, men der er ingen detaljer om skærmstørrelse eller dimensioner på den endnu.

På billederne kan man se en større kant i toppen. Udover at byde på to mulige front-kameraer og en højtaler, så sidder der også en sensor i toppen.

Tidligere læks af skærmbeskyttelse til Pixel 4, har også vist en skjult sensor til højre i toppen. Da der ikke er nogen fingeraftryksskanner på Pixel 4, så kunne det meget vel betyde, at Google vil benytte ansigtsgenkendelse.

Google klar med website for hemmeligt projekt

Sikkerheden i denne mulige ansigtsgenkendelse er ukendt, men det kan blive en form for Face ID, som vi kender det fra Apple.

Der er, ligesom forgængeren, heller intet jackstik i Google Pixel 4.

Mere til historien

Google Pixel 4 og Pixel 4 XL ventes at blive lanceret til oktober. Indtil videre har Googles Pixel-telefoner ikke været officielt til salg i Danmark. Det vides endnu ikke om det vil ændret sig i år.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram