Nyt læk af Google Pixel 4 viser store kanter

25

Et nyt læk viser flere billeder af den kommende Google Pixel 4 især kanterne på fronten er bemærkelsesværdige.

Google Pixel 4 er ingen hemmelighed. Tilbage i juni valgte Google selv at afsløre bagside-designet på deres kommende flagskibs-telefon.

Dette skete efter et læk, der for alvor satte rygterne i gang. Nu har vi så endnu et læk, men denne gang er det fronten, som er blevet lækket.

Det er blandt andet iGeeksBlog, der bringer lækket, omkring Googles kommende telefon.

Google Pixel 4 er spottet igen

Dimensionerne på Pixel 4 vil blive 147 x 68.9 x 8.2mm og kommer med en 5,6 tommer skærm.

Pixel 4 XL vil selvfølgelig blive større end dette, men der er ingen detaljer om skærmstørrelse eller dimensioner på den endnu.

På billederne kan man se en større kant i toppen. Udover at byde på to mulige front-kameraer og en højtaler, så sidder der også en sensor i toppen.

Tidligere læks af skærmbeskyttelse til Pixel 4, har også vist en skjult sensor til højre i toppen. Da der ikke er nogen fingeraftryksskanner på Pixel 4, så kunne det meget vel betyde, at Google vil benytte ansigtsgenkendelse.

Google klar med website for hemmeligt projekt

Sikkerheden i denne mulige ansigtsgenkendelse er ukendt, men det kan blive en form for Face ID, som vi kender det fra Apple.

Der er, ligesom forgængeren, heller intet jackstik i Google Pixel 4.

Mere til historien

Google Pixel 4 og Pixel 4 XL ventes at blive lanceret til oktober. Indtil videre har Googles Pixel-telefoner ikke været officielt til salg i Danmark. Det vides endnu ikke om det vil ændret sig i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer