Om 5 år bruger du ikke længere en smartphone

130

FREMTIDSKIG: Foldbare telefoner varer kun nogle få år, og smartphonen forsvinder måske til fordel for ny teknologi.

Inden for en periode på fem år bruger du ikke en smartphone, som du kender den i dag. Om få år vil vi slet ikke lægge mærke til, at vi bærer skærme på kroppen i form af smartwatches og andre smartdevices.

Forudsigelsen kommer fra Samsungs mobiltopchef DJ Koh, som The Independent har haft mulighed for at interviewe i Sydkorea.

Ved det samme møde indrømmede DJ Koh, at lanceringen af Samsung Galaxy Fold ”har været pinlig”.

Samsung-topchef: Det var en pinlig lancering

Lederen af Samsungs designteam, Kang Yun-Je, sagde ved samme lejlighed, at grunden til at bygge foldbare telefoner handler om, at smartphone-designs, som vi kender dem, har nået grænsen.

Yun-Je forudser et ”seamless shift away from smartphones”. Dette vil ske inden for bare fem år.

Ifølge DJ Koh har de seneste 10 år været smartphonens æra. Måske åbner en ny æra med introduktionen af 5G, Augmentet Reality (AI) og Internet of Things (IoT). Samsung-topchefen forudser teknologierne smelter sammen og han ser en ny tid foran os.

DJ Koh for venter desuden, at ”foldables” som kategori kun vil vare nogle få år.

GUIDEDe 3 bedste top-smartphones netop nu

Det næste store skridt for Samsung bliver den 7. august 2019 hvor Galaxy Note 10 lanceres i Barclays Center i New York-bydelen Brooklyn. Det er samme sted, som Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy Watch blev lanceret den 9. august 2018.

NEWSFLASH: Galaxy Note 9

Mere til historien

Samsung har flere wearables på markedet. Senest har vi anmeldt Samsung Galaxy Fit, der er et simpelt fitnessur til cirka 350 kroner. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
130 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer