Samsung-topchef: Det var pinligt

KORT NYT: Galaxy Fold har været ”pinlig” for Samsung, indrømmer topchefen nu.

Galaxy Fold, Samsungs første foldbare telefon, var en katastrofe. I hænderne på anmeldere brød enheder sammen. Ikke bare softwaremæssigt. Nej hardwaren gik fysisk i stykker.

På et møde med nogle journalister i Sydkorea indrømmede Samsungs topchef for mobildivisionen, DJ Koh, at sagen omkring Galaxy Fold har været pinlig for Samsung. Det skriver The Independent.

- ”It was embarrassing. I pushed it through before it was ready,” sagde DJ Koh.

Sagen endte med, at Samsung udskød lanceringen – herunder i Danmark.

Ifølge DJ Koh er Samsung i gang med at få styr på sagen. Lige nu testes 2.000 enheder ”in all aspects”. Angiveligt har Samsung defineret alle problemerne.

Topchefen takkede anmelderne for at fange fejlene. Anmelderne reddede Samsung fra det helt store sammenbrud, da produkterne aldrig nåede i handlen. Med til historien hører også, at Samsung i starten gav anmelderne skylden for ikke at betjene Galaxy Fold rigtigt.

I slutningen af juni lød det fra Kim Seong-cheol, Samsungs display vice president, at Galaxy Fold er klar til markedet, men vi har fortsat ikke set produktet i butikkerne.

Samsung har nye foldbare enheder i tankerne

Mere til historien

Samsung har sideløbende med Galaxy Fold undersøgelserne planlagt den næste Galaxy Note-lancering. Den 7. august 2019 fremvises Galaxy Note 10 ved en stor event i Brooklyn, New York.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram