Samsung-topchef: Det var pinligt

KORT NYT: Galaxy Fold har været ”pinlig” for Samsung, indrømmer topchefen nu.

Galaxy Fold, Samsungs første foldbare telefon, var en katastrofe. I hænderne på anmeldere brød enheder sammen. Ikke bare softwaremæssigt. Nej hardwaren gik fysisk i stykker.

På et møde med nogle journalister i Sydkorea indrømmede Samsungs topchef for mobildivisionen, DJ Koh, at sagen omkring Galaxy Fold har været pinlig for Samsung. Det skriver The Independent.

- ”It was embarrassing. I pushed it through before it was ready,” sagde DJ Koh.

Sagen endte med, at Samsung udskød lanceringen – herunder i Danmark.

Ifølge DJ Koh er Samsung i gang med at få styr på sagen. Lige nu testes 2.000 enheder ”in all aspects”. Angiveligt har Samsung defineret alle problemerne.

Topchefen takkede anmelderne for at fange fejlene. Anmelderne reddede Samsung fra det helt store sammenbrud, da produkterne aldrig nåede i handlen. Med til historien hører også, at Samsung i starten gav anmelderne skylden for ikke at betjene Galaxy Fold rigtigt.

I slutningen af juni lød det fra Kim Seong-cheol, Samsungs display vice president, at Galaxy Fold er klar til markedet, men vi har fortsat ikke set produktet i butikkerne.

Samsung har nye foldbare enheder i tankerne

Mere til historien

Samsung har sideløbende med Galaxy Fold undersøgelserne planlagt den næste Galaxy Note-lancering. Den 7. august 2019 fremvises Galaxy Note 10 ved en stor event i Brooklyn, New York.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram