Samsung-topchef: Det var pinligt

2

KORT NYT: Galaxy Fold har været ”pinlig” for Samsung, indrømmer topchefen nu.

Galaxy Fold, Samsungs første foldbare telefon, var en katastrofe. I hænderne på anmeldere brød enheder sammen. Ikke bare softwaremæssigt. Nej hardwaren gik fysisk i stykker.

På et møde med nogle journalister i Sydkorea indrømmede Samsungs topchef for mobildivisionen, DJ Koh, at sagen omkring Galaxy Fold har været pinlig for Samsung. Det skriver The Independent.

– ”It was embarrassing. I pushed it through before it was ready,” sagde DJ Koh.

Sagen endte med, at Samsung udskød lanceringen – herunder i Danmark.

Ifølge DJ Koh er Samsung i gang med at få styr på sagen. Lige nu testes 2.000 enheder ”in all aspects”. Angiveligt har Samsung defineret alle problemerne.

Topchefen takkede anmelderne for at fange fejlene. Anmelderne reddede Samsung fra det helt store sammenbrud, da produkterne aldrig nåede i handlen. Med til historien hører også, at Samsung i starten gav anmelderne skylden for ikke at betjene Galaxy Fold rigtigt.

I slutningen af juni lød det fra Kim Seong-cheol, Samsungs display vice president, at Galaxy Fold er klar til markedet, men vi har fortsat ikke set produktet i butikkerne.

Samsung har nye foldbare enheder i tankerne

Mere til historien

Samsung har sideløbende med Galaxy Fold undersøgelserne planlagt den næste Galaxy Note-lancering. Den 7. august 2019 fremvises Galaxy Note 10 ved en stor event i Brooklyn, New York.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer