Samsung-topchef: Det var pinligt

KORT NYT: Galaxy Fold har været ”pinlig” for Samsung, indrømmer topchefen nu.

Galaxy Fold, Samsungs første foldbare telefon, var en katastrofe. I hænderne på anmeldere brød enheder sammen. Ikke bare softwaremæssigt. Nej hardwaren gik fysisk i stykker.

På et møde med nogle journalister i Sydkorea indrømmede Samsungs topchef for mobildivisionen, DJ Koh, at sagen omkring Galaxy Fold har været pinlig for Samsung. Det skriver The Independent.

- ”It was embarrassing. I pushed it through before it was ready,” sagde DJ Koh.

Sagen endte med, at Samsung udskød lanceringen – herunder i Danmark.

Ifølge DJ Koh er Samsung i gang med at få styr på sagen. Lige nu testes 2.000 enheder ”in all aspects”. Angiveligt har Samsung defineret alle problemerne.

Topchefen takkede anmelderne for at fange fejlene. Anmelderne reddede Samsung fra det helt store sammenbrud, da produkterne aldrig nåede i handlen. Med til historien hører også, at Samsung i starten gav anmelderne skylden for ikke at betjene Galaxy Fold rigtigt.

I slutningen af juni lød det fra Kim Seong-cheol, Samsungs display vice president, at Galaxy Fold er klar til markedet, men vi har fortsat ikke set produktet i butikkerne.

Samsung har nye foldbare enheder i tankerne

Mere til historien

Samsung har sideløbende med Galaxy Fold undersøgelserne planlagt den næste Galaxy Note-lancering. Den 7. august 2019 fremvises Galaxy Note 10 ved en stor event i Brooklyn, New York.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram