Samsung: Galaxy Fold er på vej i butikkerne

Det er uvist, hvornår det er muligt at købe Galaxy Fold. Nu forlyder det fra en officiel talsmand ved Samsung, at den er klar til at komme på markedet.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Det er længe siden, at vi første gang hørte noget om Galaxy Fold fra Samsung. Det var egentlig også meningen, at telefonen skulle være kommet i handlen på de første markeder i april. Men Samsung løb ind i store problemer, da anmeldereksemplarer viste store problemer med den foldbare skærm.

Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Siden de helt store problemer ramte Galaxy Fold har det været begrænset med officielle udmeldinger fra Samsung.

Det er på globalt plan, at salgsstarten for Galaxy Fold er udskudt. Derfor gælder det også det danske marked, hvor YouSee og Elgiganten (formentlig kun butikken på Strøget i København) er nævnt som salgskanaler for den dyre Samsung-telefon.

Nu har Samsungs Display Vice President, Kim Seong-cheol, så udtalt at Galaxy Fold er klar til markedet og de fleste af skærmproblemerne er løst. Det skriver Pocketnow.com.

Selvom problemerne altså nu er løst, så har hverken Samsung eller de danske salgskanaler meldt en dato ud for salgsstarten. Der har været lidt spekulationer om, at vi måske først hører nærmere ved Galaxy Note 10 Unpacked-eventen, der forventes at finde sted onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring Galaxy Fold og en eventuel salgsstart.

Noget tyder på, at foldables ikke bare er "lige til" at producere. Senest har Huawei udskudt deres foldbare telefon Mate X.

Første kig på Huaweis foldbare

Mere til historien

Alt imens der altså har været problemer med Galaxy Fold, som har betydet salgsstarten er blevet udskudt. Så arbejder Samsung videre ”i kulissen”, hvor de arbejder på andre ”foldbare” smartphones. De har angiveligt søgt patent på en rollable smartphone.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram