Samsung: Galaxy Fold er på vej i butikkerne

Det er uvist, hvornår det er muligt at købe Galaxy Fold. Nu forlyder det fra en officiel talsmand ved Samsung, at den er klar til at komme på markedet.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Det er længe siden, at vi første gang hørte noget om Galaxy Fold fra Samsung. Det var egentlig også meningen, at telefonen skulle være kommet i handlen på de første markeder i april. Men Samsung løb ind i store problemer, da anmeldereksemplarer viste store problemer med den foldbare skærm.

Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Siden de helt store problemer ramte Galaxy Fold har det været begrænset med officielle udmeldinger fra Samsung.

Det er på globalt plan, at salgsstarten for Galaxy Fold er udskudt. Derfor gælder det også det danske marked, hvor YouSee og Elgiganten (formentlig kun butikken på Strøget i København) er nævnt som salgskanaler for den dyre Samsung-telefon.

Nu har Samsungs Display Vice President, Kim Seong-cheol, så udtalt at Galaxy Fold er klar til markedet og de fleste af skærmproblemerne er løst. Det skriver Pocketnow.com.

Selvom problemerne altså nu er løst, så har hverken Samsung eller de danske salgskanaler meldt en dato ud for salgsstarten. Der har været lidt spekulationer om, at vi måske først hører nærmere ved Galaxy Note 10 Unpacked-eventen, der forventes at finde sted onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring Galaxy Fold og en eventuel salgsstart.

Noget tyder på, at foldables ikke bare er “lige til” at producere. Senest har Huawei udskudt deres foldbare telefon Mate X.

Første kig på Huaweis foldbare

Mere til historien

Alt imens der altså har været problemer med Galaxy Fold, som har betydet salgsstarten er blevet udskudt. Så arbejder Samsung videre ”i kulissen”, hvor de arbejder på andre ”foldbare” smartphones. De har angiveligt søgt patent på en rollable smartphone.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram