Samsung: Galaxy Fold er på vej i butikkerne

Det er uvist, hvornår det er muligt at købe Galaxy Fold. Nu forlyder det fra en officiel talsmand ved Samsung, at den er klar til at komme på markedet.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Det er længe siden, at vi første gang hørte noget om Galaxy Fold fra Samsung. Det var egentlig også meningen, at telefonen skulle være kommet i handlen på de første markeder i april. Men Samsung løb ind i store problemer, da anmeldereksemplarer viste store problemer med den foldbare skærm.

Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Siden de helt store problemer ramte Galaxy Fold har det været begrænset med officielle udmeldinger fra Samsung.

Det er på globalt plan, at salgsstarten for Galaxy Fold er udskudt. Derfor gælder det også det danske marked, hvor YouSee og Elgiganten (formentlig kun butikken på Strøget i København) er nævnt som salgskanaler for den dyre Samsung-telefon.

Nu har Samsungs Display Vice President, Kim Seong-cheol, så udtalt at Galaxy Fold er klar til markedet og de fleste af skærmproblemerne er løst. Det skriver Pocketnow.com.

Selvom problemerne altså nu er løst, så har hverken Samsung eller de danske salgskanaler meldt en dato ud for salgsstarten. Der har været lidt spekulationer om, at vi måske først hører nærmere ved Galaxy Note 10 Unpacked-eventen, der forventes at finde sted onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring Galaxy Fold og en eventuel salgsstart.

Noget tyder på, at foldables ikke bare er "lige til" at producere. Senest har Huawei udskudt deres foldbare telefon Mate X.

Første kig på Huaweis foldbare

Mere til historien

Alt imens der altså har været problemer med Galaxy Fold, som har betydet salgsstarten er blevet udskudt. Så arbejder Samsung videre ”i kulissen”, hvor de arbejder på andre ”foldbare” smartphones. De har angiveligt søgt patent på en rollable smartphone.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram