Samsung: Galaxy Fold er på vej i butikkerne

11

Det er uvist, hvornår det er muligt at købe Galaxy Fold. Nu forlyder det fra en officiel talsmand ved Samsung, at den er klar til at komme på markedet.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Det er længe siden, at vi første gang hørte noget om Galaxy Fold fra Samsung. Det var egentlig også meningen, at telefonen skulle være kommet i handlen på de første markeder i april. Men Samsung løb ind i store problemer, da anmeldereksemplarer viste store problemer med den foldbare skærm.

Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Siden de helt store problemer ramte Galaxy Fold har det været begrænset med officielle udmeldinger fra Samsung.

Det er på globalt plan, at salgsstarten for Galaxy Fold er udskudt. Derfor gælder det også det danske marked, hvor YouSee og Elgiganten (formentlig kun butikken på Strøget i København) er nævnt som salgskanaler for den dyre Samsung-telefon.

Nu har Samsungs Display Vice President, Kim Seong-cheol, så udtalt at Galaxy Fold er klar til markedet og de fleste af skærmproblemerne er løst. Det skriver Pocketnow.com.

Selvom problemerne altså nu er løst, så har hverken Samsung eller de danske salgskanaler meldt en dato ud for salgsstarten. Der har været lidt spekulationer om, at vi måske først hører nærmere ved Galaxy Note 10 Unpacked-eventen, der forventes at finde sted onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring Galaxy Fold og en eventuel salgsstart.

Noget tyder på, at foldables ikke bare er “lige til” at producere. Senest har Huawei udskudt deres foldbare telefon Mate X.

Første kig på Huaweis foldbare

Mere til historien

Alt imens der altså har været problemer med Galaxy Fold, som har betydet salgsstarten er blevet udskudt. Så arbejder Samsung videre ”i kulissen”, hvor de arbejder på andre ”foldbare” smartphones. De har angiveligt søgt patent på en rollable smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer