Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

Datoen for hvornår Samsung vil offentliggøre deres næste flagskib, Galaxy Note 10, er angiveligt afsløret.

Skal man tro de seneste rygter, så vil Samsung offentliggøre Galaxy Note 10 onsdag den 7. august. Tidligere har rygterne gået på, at de ville vælge lørdag den 10. august. Men CNET mener nu at vide, at det bliver den 7. august 2019. Det skriver GSMArena.com.

Kameraet ødelægger måske designet på Galaxy Note 10

Ifølge oplysningerne fra CNET, så skulle Samsungs Unpacked event blive afholdt i New York City. Nærmere præcis Barclays Center, hvor også Galaxy Note 9 blev offentliggjort sidste år.

Galaxy Note 9 blev offentliggjort torsdag den 9. august. Datomæssigt har det jo også været nærliggende, at Samsung ville vælge den 10. august til Galaxy Note 10, men da det falder en lørdag, betyder det måske noget rent logistisk.

Det ventes, at Samsung vil lancere to nye Galaxy Note-modeller. Hvis rygtebørsen får ret, vil de afsløre både en Galaxy Note 10 og en Galaxy Note 10 Pro. Du kan se et lækket billede af de to modeller herunder.

Samsung Galaxy Note 10 Pro (tv.) og Galaxy Note 10 (th.) (Kilde: GSMArena.com)
Samsung Galaxy Note 10 Pro (tv.) og Galaxy Note 10 (th.)
(Kilde: GSMArena.com / @OnLeaks og @PriceBaba)

Samsung Galaxy Note 10 Pro spottet på billeder

Der er fortsat næsten to måneder til lanceringen af Galaxy Note 10’erne, derfor ventes det også, at vi vil få mange flere detaljer de kommende uger.

Mere til historien

Det virker til, at Galaxy Note 10’erne kommer uden den dedikerede Bixby-knap og jackstik. Ligesom det også ser ud til, at der er et stort hul til frontkameraet øverst i midten af skærmen.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram