Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

5

Datoen for hvornår Samsung vil offentliggøre deres næste flagskib, Galaxy Note 10, er angiveligt afsløret.

Skal man tro de seneste rygter, så vil Samsung offentliggøre Galaxy Note 10 onsdag den 7. august. Tidligere har rygterne gået på, at de ville vælge lørdag den 10. august. Men CNET mener nu at vide, at det bliver den 7. august 2019. Det skriver GSMArena.com.

Kameraet ødelægger måske designet på Galaxy Note 10

Ifølge oplysningerne fra CNET, så skulle Samsungs Unpacked event blive afholdt i New York City. Nærmere præcis Barclays Center, hvor også Galaxy Note 9 blev offentliggjort sidste år.

Galaxy Note 9 blev offentliggjort torsdag den 9. august. Datomæssigt har det jo også været nærliggende, at Samsung ville vælge den 10. august til Galaxy Note 10, men da det falder en lørdag, betyder det måske noget rent logistisk.

Det ventes, at Samsung vil lancere to nye Galaxy Note-modeller. Hvis rygtebørsen får ret, vil de afsløre både en Galaxy Note 10 og en Galaxy Note 10 Pro. Du kan se et lækket billede af de to modeller herunder.

Samsung Galaxy Note 10 Pro (tv.) og Galaxy Note 10 (th.) (Kilde: GSMArena.com)
Samsung Galaxy Note 10 Pro (tv.) og Galaxy Note 10 (th.)
(Kilde: GSMArena.com / @OnLeaks og @PriceBaba)

Samsung Galaxy Note 10 Pro spottet på billeder

Der er fortsat næsten to måneder til lanceringen af Galaxy Note 10’erne, derfor ventes det også, at vi vil få mange flere detaljer de kommende uger.

Mere til historien

Det virker til, at Galaxy Note 10’erne kommer uden den dedikerede Bixby-knap og jackstik. Ligesom det også ser ud til, at der er et stort hul til frontkameraet øverst i midten af skærmen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer