Huawei P30-serien runder 10 millioner

P30-serien fra Huawei er populær – ikke kun hos anmelderne, men også mobilkøberne. Der er nu solgt mere end 10 millioner eksemplarer af P30-modellerne.

Huawei ser ud til at være kommet ud af krisen på flere måder. Selvom handelsforbuddet mellem USA og Huawei har påvirket salget af Huaweis produkter, så ser det ud til, at de trods alt kommer ud af det med oprejst pande.

Donald Trump annullerede i weekenden handelsforbuddet, så amerikanske virksomheder igen må handle med Huawei.

Huawei runder kæmpe milepæle i salget af P30-serien og smartphones generelt
Huawei runder kæmpe milepæle i salget af P30-serien og smartphones generelt

Huawei er tilbage – Trump har afblæst krisen

På trods af krisen har Huawei slået flere salgsrekorder på nuværende tidspunkt i år. Vi skrev i sidste uge, at de havde solgt 100 millioner smartphones 49 dage hurtigere end tilfældet var sidste år.

Nu er endnu en rekord nået. Huawei præsterede at sælge 10 millioner eksemplarer af modellerne i P30-serien på kun 85 dage. Det er 62 dage hurtigere end de sidste år hvor Huawei solgte 10 millioner eksemplarer af P20-serien. Derudover er det også rekord for 3 måneders salg af Huawei telefoner. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Pro er kåret til ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards
Huawei P30 Pro er kåret til ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Huawei har haft stor succes med særligt Huawei P30 Pro, som netop har modtaget ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards.

Det er ikke kun smartphones, at køberne er interesserede i. Huawei Watch GT er det mest populære smartwatch til dato fra Huawei, hvilket et salg på mere end 2 millioner eksemplarer viser.

2 millioner solgte enheder af Huawei Watch GT på verdensplan (Foto: Huawei)

Mere til historien

Rekorderne vil ingen ende tage og Huawei har også oplyst, at de nu har solgt 100 millioner SuperCharge produkter, der inkluderer smartphones, powerbanks og opladere, som understøtter firmaets hurtigopladningsteknologi.

Læs også:
TEST: Huawei P30 | den bedste i P30 serien 
TEST: Huawei P30 Lite | God mobil til en attraktiv pris

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
iPhone var mest populær i 4. kvartal

Apple har historisk set ofte et rigtig godt 4. kvartal og det var ingen undtagelse i 2021, dog var kapløbet med konkurrenterne tæt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram