Huawei P30-serien runder 10 millioner

0

P30-serien fra Huawei er populær – ikke kun hos anmelderne, men også mobilkøberne. Der er nu solgt mere end 10 millioner eksemplarer af P30-modellerne.

Huawei ser ud til at være kommet ud af krisen på flere måder. Selvom handelsforbuddet mellem USA og Huawei har påvirket salget af Huaweis produkter, så ser det ud til, at de trods alt kommer ud af det med oprejst pande.

Donald Trump annullerede i weekenden handelsforbuddet, så amerikanske virksomheder igen må handle med Huawei.

Huawei runder kæmpe milepæle i salget af P30-serien og smartphones generelt
Huawei runder kæmpe milepæle i salget af P30-serien og smartphones generelt

Huawei er tilbage – Trump har afblæst krisen

På trods af krisen har Huawei slået flere salgsrekorder på nuværende tidspunkt i år. Vi skrev i sidste uge, at de havde solgt 100 millioner smartphones 49 dage hurtigere end tilfældet var sidste år.

Nu er endnu en rekord nået. Huawei præsterede at sælge 10 millioner eksemplarer af modellerne i P30-serien på kun 85 dage. Det er 62 dage hurtigere end de sidste år hvor Huawei solgte 10 millioner eksemplarer af P20-serien. Derudover er det også rekord for 3 måneders salg af Huawei telefoner. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Pro er kåret til ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards
Huawei P30 Pro er kåret til ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Huawei har haft stor succes med særligt Huawei P30 Pro, som netop har modtaget ”Bedste Smartphone” prisen fra European Hardware Awards.

Det er ikke kun smartphones, at køberne er interesserede i. Huawei Watch GT er det mest populære smartwatch til dato fra Huawei, hvilket et salg på mere end 2 millioner eksemplarer viser.

2 millioner solgte enheder af Huawei Watch GT på verdensplan (Foto: Huawei)

Mere til historien

Rekorderne vil ingen ende tage og Huawei har også oplyst, at de nu har solgt 100 millioner SuperCharge produkter, der inkluderer smartphones, powerbanks og opladere, som understøtter firmaets hurtigopladningsteknologi.

Læs også:
TEST: Huawei P30 | den bedste i P30 serien 
TEST: Huawei P30 Lite | God mobil til en attraktiv pris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer