Huawei Watch GT – skal kun oplades én gang om månden

Rygterne har længe svirret om, at Huawei var på vej med et nyt smartwatch. Nu er det langt om længe offentliggjort. Mød her Huawei Watch GT.

Huawei Watch GT (Foto: Huawei)

Huawei Watch GT (Foto: Huawei)

Huawei Watch GT er et nyt smartwatch fra Huawei.

Indtil nu har et af problemerne på smartwatches klart været batteritiden. Men det menes altså at være løst på Huawei Watch GT Sponseret link.

Uret kan skelne mellem de forskellige aktiviteter fra hverdagsbrug, søvn og motion, hvilket betyder, at det kan tilpasse strømforbruget til den konkrete brugssituation via en strømspare-algoritme.

Uret sættes automatisk i strømbesparende tilstand når brugeren ikke anvender urets funktioner aktivt.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro - slår både Samsung og Huawei selv

Huawei oplyser i en pressemeddelelse, at Watch GT kan holde strøm i helt op til to uger ved hyppigt brug og i op til 30 dage ved moderat brug.

Det er også den lange batteritid, der har været med til at navngive uret. GT er nemlig en forkortelse for Gran Turismo, som er en reference til bilindustrien og de biler, der kører lange distancer med høj hastighed.

- "Huawei Watch GT er en gamechanger for smartwatch-kategorien. Urets lange batterilevetid er et eksempel på, hvordan vi ved at koble vores indsigt i brugernes behov med ny teknologi og innovation kan skabe et produkt med et funktionelt og stilfuldt design. I sidste ende kan det gøre en forskel i hverdagen for dem, der bruger uret," siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark i pressemeddelelsen.

Huawei Watch GT kommer i to forskellige modeller. Huawei Watch GT Classic edition og Huawei Watch GT Sport edition. Begge har en 3,5 cm AMOLED-skærm, hvor opløsningen er 454 x 454 pixels. Urkassen er produceret i rustfrit stål.

Uret fungerer med smartphones der kører Android 4.4 og nyere, samt iPhones med iOS 9.0 eller nyere.

Styresystemet er ikke Wear OS by Google (tidligere kendt som Android Wear), som Huawei ellers tidligere har benyttet på deres smartwatch. Det er i stedet Huaweis eget og hedder Huawei Lite OS.

 - Huawei klar med gamertelefon

Huawei Watch GT specifikationer

  • Skærm: 4 tommer AMOLED-skærm, opløsning 454 x 454 pixels, 326 PPI
  • Styresystem: Huawei Lite OS
  • Bluetooth 4.2,BLE
  • Vægt: ca. 46 gram uden rem
  • Farver: Black Stainless Steel, Stainless Steel

Huawei Watch GT har en vejledende pris på 1.899 kroner og forventes at komme i handlen i Elgiganten og Power i slutningen af november.

Mere til historien

Uret henter informationer om brugerens placering via tre forskellige satellitsystemer på samme tid: GPS, GLONASS og GALILEO.

Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram