Motorola One Vision – det første kig

VIDEO: Du får interessant nightfoto-funktion, hurtigopladning og en stor skærm i 21:9-format til kun 2.300 kroner. Vi ser nærmere på Motorola One Vision.

Det første kig på Motorola One Vision

I efteråret anmeldte vi Motorola One, der var en rigtigt spændende smartphone til en rigtig skarp pris. Nu er Motorola klar med efterfølgeren, som har fået navnet Motorola One Vision.

Skærmstørrelsen er 6,3 tommer i Full HD+ opløsning. Det er lidt større end de 5,9 tommer vi så på efterårets One-model.

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Motorola One Vision

Processoren i Motorola One Vision er en Exynos 9609 fra Samsung. Og ydelsen fejler absolut ikke noget. Vi har lavet nogle benchmarkmålinger, som bringer One Vision forbi Sony Xperia 10 Plus, Nokia 8.1, Moto G7 Plus og Motorola One.

Generelt er der ud fra specifikationerne at dømme virkelig ”value for money” på denne smartphone.

Kameraet har også fået en opgradering af de store. Motorola har nu sat en 48 megapixels sensor med quadpixel teknologi, samt en 5 megapixels dybde sensor i.

Det betyder, at billederne reelt har en opløsing på 12 megapixels, men telefonen har altså 48 megapixels at arbejde med. Så én megapixel bliver til fire - firkantet sagt.

Derudover har kameraet også en Night-Vision funktion, der kan tage billeder i mørke omgivelser. Lidt ligesom Huawei P30 Pro. Det er dog vigtigt at huske, at prisen på Motorola One Vision og Huawei P30 Pro er langt fra hinanden.

Frontkameraet har i øvrigt en opløsning på 25 megapixels. Her benyttes også quadpixel-teknologi.

Motorola One Vision har 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den har en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement. One Vision er i handlen fra mandag den 3. juni 2019 hos blandt andet Telia, Call Me, Elgiganten, Wupti.com, ProShop og Atea.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at Motorola har gjort sig selv til en spændende "spiller" i branchen efter få år, hvor de har været helt væk fra det danske marked. Der er også store forventninger til en foldbar smartphone fra Motorola.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram