Huawei igen med i Android Q beta-programmet og WiFi Alliance

7

Først et handelsforbud, så blev det sat på pause. Og nu lukker flere virksomheder atter Huawei ind – senest er de igen med i Android Q beta-programmet.

Huawei Mate 20 Pro er atter tilbage i Android Q-betaprogrammet
(Kilde: Google Developer Site)

Det er snart ikke til at finde ud af, hvad der er hoved og hale i historien om USA og Huawei – hvor først den amerikanske regering lavede handelsforbud for Google mod Huawei, hvorefter flere andre virksomheder fulgte efter.

Så blev forbuddet udskudt i 90 dage og nu tager flere virksomheder atter Huawei ind i varmen.

Senest har Wi-Fi Alliance og SD Association også lukket Huawei tilbage i folden.

Huawei igen inde hos SD Association

Nu har Google atter sat Huawei Mate 20 Pro tilbage på listen, som en af de 10 godkendte enheder til Android Q beta-programmet. Det skriver Android Police.

Da Google afholdte deres årlige udviklerkonference, Google I/O, nævnte de også Huawei som en af deres tætte partnere i udviklingen af Android Q. Men da Donald Trump kom med handelsforbuddet, blev den altså fjernet fra Googles Developer side.

Huawei er nu tilbage på denne liste med telefonen Huawei Mate 20 Pro. Derfor tegner der sig i skrivende stund noget positivt med samarbejdet mellem Google og Huawei.

Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her

Hvad det helt præcist ender med i sagen mellem Huawei og USA, er endnu uvist.

Huawei har nu også valgt at lægge sag an mod den amerikanske regering, da de mener den behandling, som de har fået, overtræder den amerikanske grundlov.

Nu er det nok! Huawei hiver den amerikanske regering i retten

Mere til historien

Du kan også høre vores seneste podcast, hvor vi også snakker lidt omkring hele sagen mellem Huawei og USA. Vi taler også lidt om 5G-licenserne.

Læs også:
Udenlandske teleselskaber dropper Huaweis telefoner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer