Huawei igen inde hos SD Association

KORT NYT: I sidste uge valgte SD Association at udelukke Huawei fra deres medlemsliste, men allerede nu er de atter lukket ind i varmen.

Huawei logo - Grace event i London

Der er efterhånden mange firmaer, som enten har droppet Huawei eller sat deres samarbejde lidt på pause. Alt sammen grundet det handelsforbud, som Donald Trump meldte ud og senere også har udskudt.

Huawei får midlertidig licens – krisen er udsat i tre måneder

Og SD Association slettede også Huawei på deres liste over medlemmer. Det skete i sidste uge. Og allerede nu har de foretaget en u-vending og sat Huawei tilbage på listen. Det skriver Android Authority.

Medlemslisten hos SD Association har altså atter Huawei på. Dette har en repræsentant fra Huawei også bekræftet overfor Android Authority, dog uden at berette om yderligere detaljer.

Var Huawei ikke kommet tilbage på listen kunne det betyde, at de fremover måtte undvære SD-kortlæsere i deres produkter fremadrettet.

Huawei-sagen: Fra slemt til værre

Wi-Fi Alliance udelukkede også Huawei fra deltagelse i deres fremtidige standarder indenfor trådløse netværk. Der er dog intet ny om de også vil ændre mening.

Du kan i øvrigt lytte til vores seneste podcastudsendelse, hvor vi også runder Huawei-sagen.

Mere til historien

SD Association er organisationen, som står bag standarderne for SD-kort, microSD-kort osv.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram