Huawei igen inde hos SD Association

4

KORT NYT: I sidste uge valgte SD Association at udelukke Huawei fra deres medlemsliste, men allerede nu er de atter lukket ind i varmen.

Huawei logo – Grace event i London

Der er efterhånden mange firmaer, som enten har droppet Huawei eller sat deres samarbejde lidt på pause. Alt sammen grundet det handelsforbud, som Donald Trump meldte ud og senere også har udskudt.

Huawei får midlertidig licens – krisen er udsat i tre måneder

Og SD Association slettede også Huawei på deres liste over medlemmer. Det skete i sidste uge. Og allerede nu har de foretaget en u-vending og sat Huawei tilbage på listen. Det skriver Android Authority.

Medlemslisten hos SD Association har altså atter Huawei på. Dette har en repræsentant fra Huawei også bekræftet overfor Android Authority, dog uden at berette om yderligere detaljer.

Var Huawei ikke kommet tilbage på listen kunne det betyde, at de fremover måtte undvære SD-kortlæsere i deres produkter fremadrettet.

Huawei-sagen: Fra slemt til værre

Wi-Fi Alliance udelukkede også Huawei fra deltagelse i deres fremtidige standarder indenfor trådløse netværk. Der er dog intet ny om de også vil ændre mening.

Du kan i øvrigt lytte til vores seneste podcastudsendelse, hvor vi også runder Huawei-sagen.

Mere til historien

SD Association er organisationen, som står bag standarderne for SD-kort, microSD-kort osv.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer