Se klaptelefonen med foldbar skærm

Klaptelefonen kan måske genoplives med en foldbar skærm som omdrejningspunkt. Se dette bud fra en stor producent.

Husker du rygterne om en ny udgave af Motorola Razr, der angiveligt vil få en foldbar skærm og dermed være uden fysisk tastatur som på den gamle model?

Sharp, der er en stor skærmproducent, har netop fremvist en prototype af nogle koncepttanker om en ny type klaptelefon. Jeg siger ikke, at der er et link til Motorola Razr i direkte linje. Jeg siger bare, at det kunnejo være Sharp, der leverede skærmen til en eventuel kommende Razr-smartphone.

Prototypen fra Sharp har en skærmstørrelse på 6.18 tommer, når den er klappet ud. Du kan se den herunder.

https://twitter.com/TKoguchi787/status/1115785301698334721

Klaptelefonen er måske en god idé

Selvom de foldbare produkter der allerede er på annonceret, ser rigtigt furturistiske ud, så kunne klaptelefonen måske være en bedre både at udnytte de foldbare skærme på.

Lige nu afprøver producenterne forskellige koncepter af inden for de såkaldte ”foldables”. Det bliver interessant om, der opstår en enighed om, hvad der er den perfekte formfaktor for denne type af produkter.

Jeg har haft lejlighed til at afprøve Huawei Mate X. Den er spændende, men bærer også præg af, at være første generation af en produkttype, der endnu ikke har fundet sin plads.

Samsung Galaxy Fold, Samsungs bud på en foldable, vil fra maj kunne købes i Danmark. Huawei har endnu ikke annonceret, hvornår (og om) Mate X bliver tilgængelig i vores markedsområde.

Samsung Galaxy Fold kommer til Danmark uden 5G

Første kig på Huawei Mate X

Mere til historien

Det er for tidligt at kaste penge efter en foldbar smartphone. Jeg vil anbefale, at du venter nogle generationer med mindre du har penge nok.

Se også:
 – Husker du Motorola Razr – nostalgisk video

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram