Se klaptelefonen med foldbar skærm

23

Klaptelefonen kan måske genoplives med en foldbar skærm som omdrejningspunkt. Se dette bud fra en stor producent.

Husker du rygterne om en ny udgave af Motorola Razr, der angiveligt vil få en foldbar skærm og dermed være uden fysisk tastatur som på den gamle model?

Sharp, der er en stor skærmproducent, har netop fremvist en prototype af nogle koncepttanker om en ny type klaptelefon. Jeg siger ikke, at der er et link til Motorola Razr i direkte linje. Jeg siger bare, at det kunnejo være Sharp, der leverede skærmen til en eventuel kommende Razr-smartphone.

Prototypen fra Sharp har en skærmstørrelse på 6.18 tommer, når den er klappet ud. Du kan se den herunder.

Klaptelefonen er måske en god idé

Selvom de foldbare produkter der allerede er på annonceret, ser rigtigt furturistiske ud, så kunne klaptelefonen måske være en bedre både at udnytte de foldbare skærme på.

Lige nu afprøver producenterne forskellige koncepter af inden for de såkaldte ”foldables”. Det bliver interessant om, der opstår en enighed om, hvad der er den perfekte formfaktor for denne type af produkter.

Jeg har haft lejlighed til at afprøve Huawei Mate X. Den er spændende, men bærer også præg af, at være første generation af en produkttype, der endnu ikke har fundet sin plads.

Samsung Galaxy Fold, Samsungs bud på en foldable, vil fra maj kunne købes i Danmark. Huawei har endnu ikke annonceret, hvornår (og om) Mate X bliver tilgængelig i vores markedsområde.

Samsung Galaxy Fold kommer til Danmark uden 5G

Første kig på Huawei Mate X

Mere til historien

Det er for tidligt at kaste penge efter en foldbar smartphone. Jeg vil anbefale, at du venter nogle generationer med mindre du har penge nok.

Se også:
 – Husker du Motorola Razr – nostalgisk video

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer