Apple Music større end Spotify i USA

Apples musikstreamingtjeneste, Apple Music, har nu flere betalende abonnenter end Spotify på det amerikanske marked.

Apple Music er nu større end konkurrenten Spotify på det amerikanske marked, når det kommer til betalende brugere. Ifølge de seneste tal, så har Apple Music nu 28 millioner betalende brugere mod Spotifys 26 millioner betalende bruger. Det skriver Reuters.com.

Spotify har dog stadigvæk flere brugere end Apple Music, hvis man tæller dem med, som benytter gratisversionen af Spotify. Ligesom Spotify også fortsat er større på markeder udenfor USA.

Her er Apples Netflix-konkurrent

Hverken Apple eller Spotify har kommenteret på disse oplysninger, da ingen af dem generelt melder noget ud omkring antallet af brugere i forskellige lande.

Apple Music i kraftig vækst

På verdensplan har Spotify 96 millioner betalende brugere og 207 millioner aktive brugere hver eneste måned. Det viser de seneste tal fra februar ifølge Reuters.

Her skulle Spotify have oplyst, at de har 28.8 millioner betalende brugere i den Nordamerikanske region, hvilket inkluderer Canada, men ikke Mexico. Spotify har også udtalt, at omkring 67 millioner af deres premiumbrugere er udenfor Nordamerika.

Apple News+ ramte 200.000 abonnementer på 48 timer

Apple melder ikke ud særlig tit, hvor mange betalende brugere de har på Apple Music. Den seneste officielle udmelding kom i maj 2018, hvor der var 50 millioner betalende brugere på verdensplan.

Mere til historien

Apple har netop lanceret den nye streamingtjeneste Apple TV+. Apple TV+ er en service med eksklusivt indhold af film, serier, programmer og dokumentarer. Apple har også lanceret deres eget bud på et kreditkort, ligesom de også er klar med en ny spiltjeneste.

Læs også:
Apple Music haler ind på Spotify
Apple Music betaler flest penge til kunstnerne

Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram