Apple Music større end Spotify i USA

14

Apples musikstreamingtjeneste, Apple Music, har nu flere betalende abonnenter end Spotify på det amerikanske marked.

Apple Music er nu større end konkurrenten Spotify på det amerikanske marked, når det kommer til betalende brugere. Ifølge de seneste tal, så har Apple Music nu 28 millioner betalende brugere mod Spotifys 26 millioner betalende bruger. Det skriver Reuters.com.

Spotify har dog stadigvæk flere brugere end Apple Music, hvis man tæller dem med, som benytter gratisversionen af Spotify. Ligesom Spotify også fortsat er større på markeder udenfor USA.

Her er Apples Netflix-konkurrent

Hverken Apple eller Spotify har kommenteret på disse oplysninger, da ingen af dem generelt melder noget ud omkring antallet af brugere i forskellige lande.

Apple Music i kraftig vækst

På verdensplan har Spotify 96 millioner betalende brugere og 207 millioner aktive brugere hver eneste måned. Det viser de seneste tal fra februar ifølge Reuters.

Her skulle Spotify have oplyst, at de har 28.8 millioner betalende brugere i den Nordamerikanske region, hvilket inkluderer Canada, men ikke Mexico. Spotify har også udtalt, at omkring 67 millioner af deres premiumbrugere er udenfor Nordamerika.

Apple News+ ramte 200.000 abonnementer på 48 timer

Apple melder ikke ud særlig tit, hvor mange betalende brugere de har på Apple Music. Den seneste officielle udmelding kom i maj 2018, hvor der var 50 millioner betalende brugere på verdensplan.

Mere til historien

Apple har netop lanceret den nye streamingtjeneste Apple TV+. Apple TV+ er en service med eksklusivt indhold af film, serier, programmer og dokumentarer. Apple har også lanceret deres eget bud på et kreditkort, ligesom de også er klar med en ny spiltjeneste.

Læs også:
Apple Music haler ind på Spotify
Apple Music betaler flest penge til kunstnerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer