Apple Music i kraftig vækst

Apple har netop offentliggjort nye tal for musiktjenesten Apple Music – og tjenesten er kraftigt i vækst. Se de nye tal her.

Apple Music (Foto: Apple)

Apple Music (Foto: Apple)

Modsat konkurrenten Spotify, som glædeligt har delt tallene ud for, hvor mange abonnenter tjenesten har – ja så har Apple holdt kortene tæt på kroppen. Men nu er nye officielle tal klar fra Apple selv. Og det går rigtig godt for Apple Music, som har kraftig vækst i antallet af abonnenter.

Apple offentliggjorde sidst tal i september 2017, hvor meldingen var at de havde nået milepælen på 30 millioner betalende abonnenter. Men ifølge TechCrunch, så har Apples Eddie Cue fornylig afsløret på SXSW-messen, at Apple Music nu havde 38 millioner betalende brugere.

 - Apple Music runder 30 millioner betalende brugere

Det betyder altså, at Apple har fået 8 millioner nye balende brugere på de sidste 5-6 måneder.

Spotify har dog stadigvæk et solidt forspring – og fortsat fremgang. De havde i januar i år 70 millioner betalende brugere. Det viser altså, at der stadigvæk er en enorm vækst på musikstreamingtjenesterne.

 - 70 millioner betaler for at høre musik via Spotify

Siden december 2016 har Apple næsten fordoblet antallet af betalende abonnenter. I december 2016 var der 20 millioner betalende brugere.

Dermed ser det ud til, at Apple Music måske kan blive en stor konkurrent til Spotify i løbet af 2018-2019, hvis væksten af abonnenter fortsætter. Apple Music er også tilgængelig i hele 115 lande, mens Spotify ”kun” er tilgængelig i 65 lande, ifølge tjenesten selv.

Mere til historien

Har du et abonnement til en af de mange streamingtjenester, hvis ja, hvilken er din favorit? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram