Apple Music i kraftig vækst

0

Apple har netop offentliggjort nye tal for musiktjenesten Apple Music – og tjenesten er kraftigt i vækst. Se de nye tal her.

Apple Music (Foto: Apple)
Apple Music (Foto: Apple)

Modsat konkurrenten Spotify, som glædeligt har delt tallene ud for, hvor mange abonnenter tjenesten har – ja så har Apple holdt kortene tæt på kroppen. Men nu er nye officielle tal klar fra Apple selv. Og det går rigtig godt for Apple Music, som har kraftig vækst i antallet af abonnenter.

Apple offentliggjorde sidst tal i september 2017, hvor meldingen var at de havde nået milepælen på 30 millioner betalende abonnenter. Men ifølge TechCrunch, så har Apples Eddie Cue fornylig afsløret på SXSW-messen, at Apple Music nu havde 38 millioner betalende brugere.

 – Apple Music runder 30 millioner betalende brugere

Det betyder altså, at Apple har fået 8 millioner nye balende brugere på de sidste 5-6 måneder.

Spotify har dog stadigvæk et solidt forspring – og fortsat fremgang. De havde i januar i år 70 millioner betalende brugere. Det viser altså, at der stadigvæk er en enorm vækst på musikstreamingtjenesterne.

 – 70 millioner betaler for at høre musik via Spotify

Siden december 2016 har Apple næsten fordoblet antallet af betalende abonnenter. I december 2016 var der 20 millioner betalende brugere.

Dermed ser det ud til, at Apple Music måske kan blive en stor konkurrent til Spotify i løbet af 2018-2019, hvis væksten af abonnenter fortsætter. Apple Music er også tilgængelig i hele 115 lande, mens Spotify ”kun” er tilgængelig i 65 lande, ifølge tjenesten selv.

Mere til historien

Har du et abonnement til en af de mange streamingtjenester, hvis ja, hvilken er din favorit? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer