Apple Music runder 30 millioner betalende brugere

På tre måneder har Apples streamingtjeneste fået 3 millioner flere betalende brugere, men Spotify er stadig foran.

27 millioner. Så stort var antallet af Apple Music-brugere ifølge Apple i juni. Men kun tre måneder efter Apple-konferencen WWDC er 3 millioner yderligere hoppet på vognen. Det skriver MacRumors.

Apple Music v2.0 på Android (Foto: MereMobil.dk)

Apple Music har siden slutningen af 2015 også været tilgængelig på Android (Foto: MereMobil.dk)

Dermed har Apple Music fået 30 millioner betalende kunder på de godt to år, som servicen har eksisteret. Den svenske streamingtjeneste Spotify er dog et godt stykke foran sin amerikanske konkurrent. I juli havde Spotify over 140 millioner aktive brugere. Heraf var der omkring 60 millioner betalende kunder. Det oplyser Spotify på sin hjemmeside.

Apple aflyser Apple Music Festival

I december 2016 havde Apple Music skikret sig 20 millioner betalende kunder. På daværende tidspunkt havde Spotify 40 millioner betalingsbrugere. Begge streamingtjenester har altså oplevet en tilvækst på 50 procent i løbet af seks til ni måneder.

Apple har ikke selv udtalt, hvorfor man har oplevet en stigning, men Apple Music er i løbet af de seneste måneder blevet hjemsted for meget andet end musik. I august fik komikeren James Cordon sit eget show på Apple Music. Og tidligere på året bragte Apple Music også en musikdokumentar om pladeselskabet “Bad Boy Records”.

– Beats 1 Radio lyder som et hit

Apple har også satset på Android i et forsøg på at skaffe kunder. I slutningen af 2015 kunne Google Play tilbyde brugerne at downloade Apple Music.

Et af salgspunkterne ved Apple Music er radiodelen kaldet Beats 1. Her er der tale om en radiokanal, der skal hjælpe lytterne med at opdage ny musik. Bag mikrofonen står værter som Zane Lowe og Ebro Darden, der styrer slagets gang fra enten London eller New York. 

Mere til historien

Apple Music koster 99 kroner i månden for en enkelt bruger. Der er også familieabonnement til 149 kroner per måned. Og studerende kan få Apple Music til 49 kroner per måned.

Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram