Apple aflyser Apple Music Festival

Efter 10 år har Apple besluttet at lukke og slukke for deres ellers populære Apple Music Festival, tidligere iTunes Festival, som har været afholdt i London. Og det kan give plads til Apple-støttet musik på dansk jord.

Apple Music Festival

Apple Music Festival

Et flerdages arrangement med musik fra Adele, Ed Sheeran, Pharell Williams og mange andre. Det har været opskriften på den Apple-arrangerede musikfestival kaldet “Apple Music Festival”. Men nu er det slut med livetoner finansieret af amerikanske Apple. Det oplyser Apple over for det engelske musikmedie Music Business Worldwide.

 - Sådan bliver iPhone 8 – her er hvad vi forventer

Apple Music Festival eller iTunes Festival som det oprindeligt var kendt som startede samme år, som Steve Jobs viste den første iPhone frem – altså tilbage  i 2007. Showet forløb over en måneds tid med koncerter mere eller mindre hver aften. Og scenen har i årenes løb lagt gulv til navne som Adele, Paul Simon, Ed Sheeran, Coldplay, Justin Timberlake, Alicia Keys, Lady Gaga, Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, The Weeknd, One Direction og Beck.

 - Apple Music klar med ny karaoke-serie Carpool Karaoke

Interesserede danskere har kunnet følge med hjemme fra stuen via iTunes og Apple TV.

Apple Music-event i Danmark?

Selvom Apple nu ikke længere er arrangør bag en musikfestival i London, så har Apple langt fra droppet scener, lys og live-musik. Tidligere i år var Apple til stede under musikfestivalen South by Southwest (SXSW) i Texas. Her var den amerikanske virksomhed med til at backe optrædener fra Lana Del Rey og DJ Khaled.

Og Apples tilstedeværelse ved SXSW åbner en lille dør på klem for, Apple kan hjælpe ved danske musikfestivaler. For ved SXSW i 2016 var der et samlet antal besøgende på knap 88.000 gæster. Det oplyser festivalen. Til sammenligning havde Roskilde Festival i 2017 130.000 gæster. Det fortæller musikfestivalen på sin hjemmeside.

Og så er der naturligvis også mange andre danske festivaler, hvor Apple kan hjælpe med oplevelsen.

Mere til historien

iTunes Festival ændrede navn til Apple Music Festival i 2015. Navneændringen var et resultat af den ny-lancerede streamingtjeneste “Apple Music”.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram