Apple aflyser Apple Music Festival

Efter 10 år har Apple besluttet at lukke og slukke for deres ellers populære Apple Music Festival, tidligere iTunes Festival, som har været afholdt i London. Og det kan give plads til Apple-støttet musik på dansk jord.

Apple Music Festival

Apple Music Festival

Et flerdages arrangement med musik fra Adele, Ed Sheeran, Pharell Williams og mange andre. Det har været opskriften på den Apple-arrangerede musikfestival kaldet “Apple Music Festival”. Men nu er det slut med livetoner finansieret af amerikanske Apple. Det oplyser Apple over for det engelske musikmedie Music Business Worldwide.

 – Sådan bliver iPhone 8 – her er hvad vi forventer

Apple Music Festival eller iTunes Festival som det oprindeligt var kendt som startede samme år, som Steve Jobs viste den første iPhone frem – altså tilbage  i 2007. Showet forløb over en måneds tid med koncerter mere eller mindre hver aften. Og scenen har i årenes løb lagt gulv til navne som Adele, Paul Simon, Ed Sheeran, Coldplay, Justin Timberlake, Alicia Keys, Lady Gaga, Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, The Weeknd, One Direction og Beck.

 – Apple Music klar med ny karaoke-serie Carpool Karaoke

Interesserede danskere har kunnet følge med hjemme fra stuen via iTunes og Apple TV.

Apple Music-event i Danmark?

Selvom Apple nu ikke længere er arrangør bag en musikfestival i London, så har Apple langt fra droppet scener, lys og live-musik. Tidligere i år var Apple til stede under musikfestivalen South by Southwest (SXSW) i Texas. Her var den amerikanske virksomhed med til at backe optrædener fra Lana Del Rey og DJ Khaled.

Og Apples tilstedeværelse ved SXSW åbner en lille dør på klem for, Apple kan hjælpe ved danske musikfestivaler. For ved SXSW i 2016 var der et samlet antal besøgende på knap 88.000 gæster. Det oplyser festivalen. Til sammenligning havde Roskilde Festival i 2017 130.000 gæster. Det fortæller musikfestivalen på sin hjemmeside.

Og så er der naturligvis også mange andre danske festivaler, hvor Apple kan hjælpe med oplevelsen.

Mere til historien

iTunes Festival ændrede navn til Apple Music Festival i 2015. Navneændringen var et resultat af den ny-lancerede streamingtjeneste “Apple Music”.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram