Apple News+ ramte 200.000 abonnementer på 48 timer

2

Apples nye abonnementservice, Apple News+, ramte flere hundrede tusinde abonnenter på 48 timer.

Apple News+ (Foto: Apple)

Apple News+ har fået flere hundrede tusinde abonnenter på de første 48 timer. Ifølge AppleInsider.com er der flere anonyme kilder, som kommer frem med disse tal.

Er det korrekt, at der er tale om 200.000 abonnementer på 48 timer, så er det utroligt imponerende. Tallet må anses for at være inkluderet den gratis prøveperiode, og derfor må man formode at en andel falder fra igen.

Det er også flere abonnementerne, end hvad Textures kunne præstere, inden de blev opkøbt af Apple tilbage i 2018. Apple har ikke selv meldt noget officielt ud omkring antallet af abonnenter.

Apple News tilbyder nu magasiner

Opkøbet satte allerede dengang, spekulationer i om Apple ville mere ind på nyhedsmarkedet, end de allerede var med deres News-app.

Det er værd at bemærke at tallet på 200.000, udelukkende stammer fra det amerikanske og canadiske marked. Derfor vil tallet være langt højere, når News+ bliver rullet ud til flere lande.

Da kilderne er anonyme, så er det svært at validere tallene, men da flere oplyser det samme tal, så er der måske noget om snakken.

Apple News+

Apple News+ blev lanceret tilbage i slutningen af marts, under Apples Special Event.

Med et abonnement med Apple News+ får du, udover de almindelige gratis nyheder, eksklusivt indhold fra magasiner og nyheder.

National Geographics er blandt andet med i tilbuddet som magasin, mens The Wall Street Journal og Los Angeles Times er med som nyhedsavis, samt mange andre.

Apple vil revolutionere finansverdenen med en ny type kreditkort

Apples vision er at samle alle ens magasiner og nyheder i en app. Tracking og reklamer er derfor heller ikke at finde på Apples News+.

Det er ikke bare en PDF-fil, som du betaler for. Apple har forsøgt at oversætte papirs oplevelsen til din iPad, iPhone eller Mac, ved at gøre det mere levende. Dette har vi også tidligere skrevet om.

Om Apple formår at holde abonnementstallet i højde, når gratis-perioden slutter, er endnu uvist.

Mere til historien

Det er uvis, hvornår vi får Apple News+ til Danmark. I øjeblikket findes den almindelige News-app kun i USA, Canada, Australien og Storbritannien. Vi må derfor nok forvente en rum tid endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer