Samsung Galaxy S10 5G rygtes at blive mega dyr!

Det er ikke i den billige ende, at vi finder Samsungs 5G model, hvis vi skal tro rygterne. Op mod 1.300 dollars lyder prisen på.

(Foto: Samsung)

Under Samsung eventet tilbage i februar, så vi blandt andet en foldbar mobil og tre nye S10 modeller. Hvad vi ikke hørte så meget om var deres 5G model af Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10+ test | fed telefon der ikke kører rent hjem

Ifølge CNET.com, rygtes det at lanceringen vil finde sted den 5. april. Der vil ikke være forudbestillinger, men der vil være mulighed for at få et sæt Samsung Buds eller en trådløs oplader til de første.

Prisen ventes at være på 1,5 millioner sydkoreanske Won. Dette svarer til 1.300 dollars eller 1.010 pund. Det ventes ikke, at 5G-varianten af Galaxy S10 kommer til Danmark, da vi jo ikke har et 5G-netværk.

Den høje pris, skyldes den dyrere chip, som sidder i mobilen, der skal understøtte 5G. Dette har vi også før skrevet om med OnePlus.

OnePlus viser deres 5G telefon i prototype

Samsungs 5G model vil være lige med deres 10+ på mange punkter, det ser dog ud til at 5G modellen vil have et ToF kamera på bagsiden, til dybdemåling.

Samsung fortæller at 5G modellen vil have op til 20 gange hurtigere netværk end 4G, og vil være særligt velegnet til 4G videoopkald, samt gaming.

Samsung er ikke de eneste, der er på vej med en 5G telefon. Under MWC, viste OnePlus deres 5G telefon frem. Detaljerne var få, men OnePlus oplyste at prisen formentlig ville være 200-300 dollars mere, end deres almindelige model.

Hvilken Samsung Galaxy S10 skal du købe?

Huawei er allerede ude med deres model, nemlig den foldbare Mate X, der også er den første CE-certificerede 5G model.

Mere til historien

Selvom vi nok ikke får en Samsung S10 5G model til Danmark i denne omgang, så er der alligevel nyt på 5G fronten herhjemme. Tidligere denne uge, skrev MereMobil.dk at TDC vil tilbyde 5G i hele landet inden 2020 er slut.

5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram