OnePlus viser deres 5G telefon i prototype

5

OnePlus fremviste ved MWC 2019 deres 5G telefon – dog ikke for offentligheden. Via 5G blev cloudgaming demonstreret.

Prototype på OnePlus' 5G telefon fremvist på Mobile World Congress 2019 (Kilde: The Verge)
Prototype på OnePlus’ 5G telefon fremvist på Mobile World Congress 2019 (Kilde: The Verge)

Under Mobile World Congress 2019 var 5G-telefoner og 5G generelt det mange talte om. OnePlus fremviste deres kommende 5G-smartphone og lod besøgende afprøve cloudgaming. Telefonen er endnu en prototype.

Prototypen for OnePlus’ 5G-telefon blev vist frem til flere interesserede partnere.

OnePlus oplyser, at den vil have en maximum hastighed på 500 Mbps. Techmediet The Verge skriver dog, at telefonen kun kunne trække 15 Mbps ved 60 fps HD-stream. Telefonens formål er, at kunne spille cloudbaseret spil via streaming.

Da 5G netværket ikke er tilgængelig i Spanien, hvor MWC foregår, kørte telefonen over en lille mmWave basestation, der var installeret på Qualcomm. Spillet selv blev streamet fra en server i Amsterdam.

Antennemodul til 5G millimeterradiobølger er klar

Telefonen skulle være ideel til cloudbaseret gaming, og netop gaming var, også hvad de viste frem ved MWC. Det var muligt at teste spillet Ace Combat 7, der er et cross-platform cloud service spil.

The Verge har testet denne type cloudgaming med en Xbox controller i hånden kørende over Bluetooth. Dette foregik dog ikke problemfrit, da de (red. The Verge) oplevede lag i spilleoplevelsen og en forsinkelse på et sekund.

Andre oplevede ikke disse problemer, og der kan måske være tale om et tilfælde. Vi skal også huske, at der kun er tale om en protype, hvilket også kan være grunden.

Udover 5G muligheden, var OnePlus sparsomme med oplysningerne på telefonen. De oplyser selv at der her er tale om en helt ny telefon, og ikke bare en opgradering af de eksisterende. Der var heller ingen notch at finde på telefonen.

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

Sidste år oplyste OnePlus CEO Pete Lau til The Verge, at de arbejder på en ny 5G telefon og en eksisterende 4G telefon, men at det forventes at den kommende 5G telefon vil koste 200 til 300 dollars mere.

Mere om historien

OnePlus har for nylig bekræftet at deres næste telefon vil komme med en Snapdragon 855 processor

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer