Apple Store er nede – nye produkter på vej?

152

Apples online store er nede, mon det betyder der er nye produkter på vej?

Apples online store er nede... Nye produkter på vej? (Foto: MereMobil.dk)
Apples online store er nede… Nye produkter på vej? (Foto: MereMobil.dk)

Apple lukker altid deres webshop ned, når de lancerer nye produkter. Derfor undrer det måske lidt, at de har valgt at lukke deres webshop ned i dag mandag, da det først er næste uge de afholder event.

Da webshoppen er lukket ned i dag, har det dog sat rygterne i gang på nettet. Betyder det så, at vi får nye produkter nu?

Men der er rygter om rigtig mange forskellige måske kommende produkter fra Apple. Der har længe været spekuleret i, at de er på vej med en ny ”prisvenlig” iPad, iPad mini 5, ny generation AirPods og den længe ventede trådløse-oplader AirPower. Ligesom der også har floreret rygter og spekulationer om en ny iPod Touch. Dog ventes det, at disse produkter lanceres ved en event, som enten det der afholdes mandag den 25. marts eller et lignende.

AirPower er på vej til foråret

I weekenden tweetede Bloombergs Mark Gurman, at Apple planlagde en opdatering til iPad- og iMac-serierne hos Apple forud for ”It’s showtime”-eventen på mandag. Det skriver 9to5mac.com.

Apple inviterer til event 25. marts

Den rygtede prisvenlige iPad skulle angiveligt komme med en 10.2 tommer skærm. Det mener i hvert fald analytikeren Ming-Chi Kuo, der tidligere er kommet med ret præcise forudsigelser. Så det bliver spændende om disse rygter holder stik.

Også rygterne om en ny opdateret iMac har måske hold i sig. Sikkert er det i hvert fald, at iMacs chassis ikke har ændret sig siden 2012.

Måske vi allerede er klogere senere i dag.

MereMobil.dk holder øje om der er nye produkter på vej fra Apple.

Mere til historien

Opdaterer Apple deres online store med nye produkter, så kan det være, at eventen i næste uge primært går på software og deres eventuelt kommende Netflix-konkurrent + en nyhedsservice.

Læs også:
Apple inviterer til WWDC 2019

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
152 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer