Apple Store er nede – nye produkter på vej?

Apples online store er nede, mon det betyder der er nye produkter på vej?

Apples online store er nede... Nye produkter på vej? (Foto: MereMobil.dk)
Apples online store er nede... Nye produkter på vej? (Foto: MereMobil.dk)

Apple lukker altid deres webshop ned, når de lancerer nye produkter. Derfor undrer det måske lidt, at de har valgt at lukke deres webshop ned i dag mandag, da det først er næste uge de afholder event.

Da webshoppen er lukket ned i dag, har det dog sat rygterne i gang på nettet. Betyder det så, at vi får nye produkter nu?

Men der er rygter om rigtig mange forskellige måske kommende produkter fra Apple. Der har længe været spekuleret i, at de er på vej med en ny ”prisvenlig” iPad, iPad mini 5, ny generation AirPods og den længe ventede trådløse-oplader AirPower. Ligesom der også har floreret rygter og spekulationer om en ny iPod Touch. Dog ventes det, at disse produkter lanceres ved en event, som enten det der afholdes mandag den 25. marts eller et lignende.

AirPower er på vej til foråret

I weekenden tweetede Bloombergs Mark Gurman, at Apple planlagde en opdatering til iPad- og iMac-serierne hos Apple forud for ”It’s showtime”-eventen på mandag. Det skriver 9to5mac.com.

Apple inviterer til event 25. marts

Den rygtede prisvenlige iPad skulle angiveligt komme med en 10.2 tommer skærm. Det mener i hvert fald analytikeren Ming-Chi Kuo, der tidligere er kommet med ret præcise forudsigelser. Så det bliver spændende om disse rygter holder stik.

Også rygterne om en ny opdateret iMac har måske hold i sig. Sikkert er det i hvert fald, at iMacs chassis ikke har ændret sig siden 2012.

Måske vi allerede er klogere senere i dag.

MereMobil.dk holder øje om der er nye produkter på vej fra Apple.

Mere til historien

Opdaterer Apple deres online store med nye produkter, så kan det være, at eventen i næste uge primært går på software og deres eventuelt kommende Netflix-konkurrent + en nyhedsservice.

Læs også:
Apple inviterer til WWDC 2019

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
155 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram