Apple inviterer til event 25. marts

17

Rygterne ser ud til at have holdt stik. Apple har sendt invitationerne ud til deres streaming service event, som bliver mandag den 25. marts 2019.

Apple "It's show time" - event mandag den 25. marts 2019 (Kilde: The Verge)
Apple “It’s show time” – event mandag den 25. marts 2019 (Kilde: The Verge)

Invitationerne er sendt ud fra Apple til deres streaming service event. Og helt som rygterne forudså bliver det mandag den 25. marts 2019, at det finder sted.

Forårsevent giver os måske nye Apple tjenester

Eventen har fået titlen ”It’s show time”, men ud over det er der ikke nogen oplysninger omkring eventen eller hvad vi kan forvente.

Rygterne har svirret om, at Apple var på vej med nogle interessante ”services”. Der har været rygter om både en nyheds- og videotjeneste. Invitationen giver dog ikke flere hints om, hvad vi kan forvente. Dermed er der blot at vente 14 dage på, at vi bliver klogere.

Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

Services er der store forventninger til, da det potentielt set kan blive Apples næste store indtægtskilde i takt med, at salget af iPhones falder.

Apples tjenester kan blive næste guldfugl

Invitationen er en animeret nedtællings-GIF og ordlyden ”It’s show time”.

Eventen finder sted på Apples campus i Steve Jobs theater.

Om vi også får en ny generation af AirPods, nye iPads og den længe ventede AirPower opladerdock – ja, det må tiden vise.

Apple AirPods 2 afsløres i slutningen af marts

MereMobil.dk dækker eventen.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Apple benytter titlen ”It’s show time” til en af deres event. Det gjorde de også i september 2006, hvor de offentliggjorde at de nu tilbød film i iTunes, samt afslørede det første iTV, som ved lanceringen i 2007 blev omdøbt til Apple TV. Det skriver The Verge.

Læs også:
Analytiker: Her er Apples 2019-produkter

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer