Forårsevent giver os måske nye Apple tjenester

13

RYGTE: Apple afholder event den 25. marts, forlyder det. Eventen er uden AirPods, iPads osv. Det handler om nye tjenester.

Apple planlægger angiveligt snart at afholde deres første event i år.

Datoen ventes at blive mandag den 25. marts 2019, lyder det på BuzzFeed. Eventen vil blive afholdt i Steve Jobs Theater, som er beliggende i Apple Park campus. Det skriver MacRumors.com.

Apple logo (Foto: Pixabay.com)
Apple logo (Foto: Pixabay.com)

Eventen vil ikke dreje sig om ny hardware, som AirPods, iPads osv. hvilket mange rygter ellers har antydet. I stedet vil Apple bruge eventen på at afsløre en nyhedsservice. Om eventen også vil omhandle Apples kommende Netflix-konkurrent, er uvist.

Apples Netflix-konkurrent forventes, at være klar til kunderne i april, så det er bestemt muligt, at også denne vil få omtale på eventen.

Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

De seneste rygter har gået på, at Apple vil lancere Apple News, som vil koste 9.99 dollars om måneden at abonnere på. Tjenesten vil give ubegrænset adgang til betalingsindhold på sider som The New York Times, The Washington Post og The Wall Street Journal.

Forhandlingerne skulle dog ikke helt være på plads endnu. Apple kræver angiveligt 50 procent af indtægterne fra tjenesten.

Apple har ikke bekræftet, at de afholder dette event.

Sikkert er det dog, at vi på MereMobil.dk vil holde dig opdateret ligeså snart der er nyt fra officiel side af.

Mere til historien

Apple har holdt events i marts i 2015, 2016 og 2018, så det vil absolut ikke være utænkeligt med et event i 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer