Apple AirPods 2 afsløres i slutningen af marts

2

RYGTE: Nu er der endnu engang rygter om, at Apple inden længe vil lancere en ny generation af Apple AirPods.

AirPods
AirPods (Foto: Florian Schmucker)

Rygterne svirrer fortsat om en forårslancering af den næste generation af Apples AirPods. Nu forlyder det ifølge de seneste rygter, at AirPods 2 vil blive afsløret i slutningen af marts. Rygterne kommer fra den spanske blog Applesfera. Det skriver MacRumors.com.

Apple på vej med AirPods 2

Applesfera skriver, at de har talt med en kilde, der er bekendt med Apples planer. Disse rygter bakkes op med referencen til et screenshot. Dette screenshot er fra Apples ”logistics and product stock management software”. Dette viser, at de nuværende AirPods når deres ”end of life cycle” den 28. marts. Skærmbilledet skulle stamme fra en komponent leverandør.

Der har tidligere været rygter om, at Apple vil afholde et event i marts. Der er dog på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud fra Apple.

Analytiker: Her er Apples 2019-produkter

Det er spændende om vi inden længe får annonceret AirPods 2, AirPower og nye iPad-modeller. Der har været flere rygter om et Apple event mandag den 25. marts, hvilket kunne betyde en salgsstart for nogle af produkterne fredag den 29. marts.

Forårsevent giver os måske nye Apple tjenester

Sidste år udtalte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, at Apple ville lancere anden generation af AirPods i slutningen af 2018 eller starten af 2019.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Apple melder noget officielt ud om både et event, samt eventuelt om kommende produkter.

Men det er spændende om nogle af rygterne viser sig, at holde stik når produktet fremvises for offentligheden.

AirPods 2 kommer med forbedret bass og ny farve

Mere til historien

Apple afholder til juni deres årlige udviklerkonference Worldwide Developer Conference 2019 (WWDC). Det er endnu ikke meldt ud, hvornår konferencen afholder i 2019, men det ventes at blive i perioden 3. til 7. juni 2019.

Læs også:
Nu kommer Apples AirPower måske endelig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer