Samsung har startet produktionen af Galaxy S10

2

Seneste Samsung-nyt: Masseproduktionen af Samsung Galaxy S10 skulle angiveligt være startet i sidste uge.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)
Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)

Samsung Galaxy S10-modellerne ventes at blive offentliggjort onsdag den 20. februar 2019 ved en stor event i San Francisco.

Ifølge en kilde The Investor har talt med, så skulle Samsung have påbegyndt masseproduktionen af dette års flagskibe fra Samsung. Produktionen skulle være startet 25. januar 2019. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

Præcis hvad Samsung offentliggør den 20. februar 2019 har Samsung endnu ikke meldt ud.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ – lækket igen

Ifølge rygtebørsen så ventes det, at Samsung vil lancere tre forskellige 4G-modeller – og måske/måske ikke en 5G-variant.

Alle tre Galaxy S10-modeller skulle komme med fingeraftrykslæser i skærmen og have skærme på henholdsvis 5,8”, 6,1” og 6,4”.

Produktionen af 5G-varianten af Galaxy S10 og den foldbare Galaxy-telefon, som også skulle være på vej, vil starte senere. Hvornår nævner GSMArena.com ikke noget om.

Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

De tre 4G-varianter i Galaxy S10-familien ventes at komme i handlen på de første markeder den 8. marts 2019. Det er på nuværende tidspunkt uvist om Danmark er blandt de markeder.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende modeller. Priser og andre oplysninger er derfor fortsat blot spekulationer. Dog ventes det ikke, at den foldbare smartphone fra Samsung bliver mega dyr.

Samsungs foldbare telefon bliver dyr

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, ligeså snart Samsung er klar til at melde noget ud til offentligheden.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung, som er på vej med en foldbar smartphone. Det er flere af de andre konkurrenter også. MereMobil.dk har blandt andet skrevet om en foldbar telefon fra Motorola, som bringer tankerne tilbage på den gamle populære Motorola Razr-telefon. Samt en foldbar 5G-telefon fra Huawei.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer