Samsung har startet produktionen af Galaxy S10

Seneste Samsung-nyt: Masseproduktionen af Samsung Galaxy S10 skulle angiveligt være startet i sidste uge.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)
Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)

Samsung Galaxy S10-modellerne ventes at blive offentliggjort onsdag den 20. februar 2019 ved en stor event i San Francisco.

Ifølge en kilde The Investor har talt med, så skulle Samsung have påbegyndt masseproduktionen af dette års flagskibe fra Samsung. Produktionen skulle være startet 25. januar 2019. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

Præcis hvad Samsung offentliggør den 20. februar 2019 har Samsung endnu ikke meldt ud.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ – lækket igen

Ifølge rygtebørsen så ventes det, at Samsung vil lancere tre forskellige 4G-modeller – og måske/måske ikke en 5G-variant.

Alle tre Galaxy S10-modeller skulle komme med fingeraftrykslæser i skærmen og have skærme på henholdsvis 5,8”, 6,1” og 6,4”.

Produktionen af 5G-varianten af Galaxy S10 og den foldbare Galaxy-telefon, som også skulle være på vej, vil starte senere. Hvornår nævner GSMArena.com ikke noget om.

Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

De tre 4G-varianter i Galaxy S10-familien ventes at komme i handlen på de første markeder den 8. marts 2019. Det er på nuværende tidspunkt uvist om Danmark er blandt de markeder.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende modeller. Priser og andre oplysninger er derfor fortsat blot spekulationer. Dog ventes det ikke, at den foldbare smartphone fra Samsung bliver mega dyr.

Samsungs foldbare telefon bliver dyr

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, ligeså snart Samsung er klar til at melde noget ud til offentligheden.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung, som er på vej med en foldbar smartphone. Det er flere af de andre konkurrenter også. MereMobil.dk har blandt andet skrevet om en foldbar telefon fra Motorola, som bringer tankerne tilbage på den gamle populære Motorola Razr-telefon. Samt en foldbar 5G-telefon fra Huawei.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram