Samsung har startet produktionen af Galaxy S10

Seneste Samsung-nyt: Masseproduktionen af Samsung Galaxy S10 skulle angiveligt være startet i sidste uge.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)
Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)

Samsung Galaxy S10-modellerne ventes at blive offentliggjort onsdag den 20. februar 2019 ved en stor event i San Francisco.

Ifølge en kilde The Investor har talt med, så skulle Samsung have påbegyndt masseproduktionen af dette års flagskibe fra Samsung. Produktionen skulle være startet 25. januar 2019. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

Præcis hvad Samsung offentliggør den 20. februar 2019 har Samsung endnu ikke meldt ud.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ – lækket igen

Ifølge rygtebørsen så ventes det, at Samsung vil lancere tre forskellige 4G-modeller – og måske/måske ikke en 5G-variant.

Alle tre Galaxy S10-modeller skulle komme med fingeraftrykslæser i skærmen og have skærme på henholdsvis 5,8”, 6,1” og 6,4”.

Produktionen af 5G-varianten af Galaxy S10 og den foldbare Galaxy-telefon, som også skulle være på vej, vil starte senere. Hvornår nævner GSMArena.com ikke noget om.

Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

De tre 4G-varianter i Galaxy S10-familien ventes at komme i handlen på de første markeder den 8. marts 2019. Det er på nuværende tidspunkt uvist om Danmark er blandt de markeder.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende modeller. Priser og andre oplysninger er derfor fortsat blot spekulationer. Dog ventes det ikke, at den foldbare smartphone fra Samsung bliver mega dyr.

Samsungs foldbare telefon bliver dyr

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, ligeså snart Samsung er klar til at melde noget ud til offentligheden.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung, som er på vej med en foldbar smartphone. Det er flere af de andre konkurrenter også. MereMobil.dk har blandt andet skrevet om en foldbar telefon fra Motorola, som bringer tankerne tilbage på den gamle populære Motorola Razr-telefon. Samt en foldbar 5G-telefon fra Huawei.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram