Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ – lækket igen

3

Dette års flagskibe fra Samsung afsløres officielt om en lille måneds tid, men nu er der nye lækkede billeder, som viser telefonerne i fuldt flor.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)
Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ lækket af All About Samsung (Foto: Slashleaks)

Der har de seneste måneder været mange rygter og spekulationer ude om dette års Galaxy topmodel fra Samsung. Billeder og specifikationer har været lækket. Nu er nye billeder fremme og disse er virkelig gode billeder, som viser produkterne tæt på.

Billederne er blevet delt på Slashleaks af en påligelig ”lækker” kaldet All About Samsung.

Ifølge oplysningerne, så skulle det være Galaxy S10 og Galaxy S10+, som er afbilledet på de nye lækkede billeder. Det er formentlig prototyper, der er på billederne. Om der er ændringer på de produkter, som vil blive lanceret, er uvist på nuværende tidspunkt. Det skriver GSMArena.com.

Er disse rygter det endelige produkt, så vil Samsung holde fast i 3,5 mm jackstikket.

Derudover ser det ud til, at Galaxy S10+ vil komme med et dual-frontkamera, mens Galaxy S10 kommer med et single frontkamera.

Billederne viser også tydeligt Galaxy S10 og Galaxy S10+ med deres Infinity-O-skærm. Det skriver Mspoweruser.com.

Det er helt som ventet, at der kommer endnu flere lækkede billeder og oplysninger i takt med Samsungs Unpacked-event rykker tættere på. Samsung har sendt invitationer ud til eventen, som finder sted onsdag den 20. februar 2019.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

Selvom der er en lille måneds tid til Samsung afslører dette års flagskib, Galaxy S10. Så kan du allerede nu købe tilbehør til telefonen hos flere forhandlere.

Mere til historien

Det ventes i øvrigt også, at Samsung ved samme lanceringsevent vil afsløre deres bud på en foldbar smartphones. Det har de i hvert fald været ude og tease for selv.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer