Salg af mobilcovers gik ikke

Mobilcover- og tilbehørskæden WeCoverYou er gået konkurs. 60 ansatte risikerer jobbet.

WeCoverYou konkurs
WeCoverYou gik konkurs fredag den 4. januar 2019. Her ses deres webshop umiddelbart efter (Foto: MereMobil.dk)

Fredag var det slut for WeCoverYou, der gik konkurs. WeCoverYou bestod af 11 butikker rundt omkring i landet. Nu er 60 ansatte i risiko for at miste deres job. Det skriver Ekstra Bladet.

Der arbejdes nu på at finde en køber til virksomheden, så personalet kan beholde deres arbejde. Det fortæller Johnny Nielsen, ejer af WeCoverYou, til Ekstra Bladet.

Det bekræftes af konkursadvokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma. Han skal som kurator forsøge at minimere tabet for kreditorerne.

WeCoverYou i Odense, Aalborg, Kolding og Herning holder fortsat åbent. Her er prisen på produkterne reduceret med 50 procent, skriver Ekstra Bladet. Gavekort kan ikke anvendes.

Covers mod mobilstråling gør ingen forskel

Jeg kender ikke de nærmere detaljer for konkursen, men det er åbenlyst, at salg af covers til smartphones og tablets sker via rigtigt mange kanaler. I dag kan de fleste, uden de store IT-færdigheder, købe meget billige covers fra den anden side af jorden, og få dem sendt til hjemmeadressen.

Den største fordel ved butikker som WeCoverYou er dog, at her kan du få et cover med hjem med det samme, som du er sikker på, passer til telefonen.

Når du køber et cover, skal du være opmærksom på, at dårlige covers kan gøre mobilsignalet dårligere, reducere billedkvaliteten fra kameraet eller ødelægge mikrofonens lyd ved samtaler

Covers som de store mobilproducenter sælger har ofte været en test og godkendelsesproces igennem. Det er dog ikke en garanti for, at der ikke stadig kan være problemer. Et eksempel på dette kan du se i indslaget herunder

Har du lydproblemer, så tjek dette

Mere til historien

WeCoverYou åbnede i 2013. Tre af forretningerne i kæden er franchisebutikker, og er derfor ikke omfattet af konkursen.

Vælg det rigtige cover til din iPad

GUIDE: Skal et cover til iPad beskytte din iPad maksimalt eller skal det bare være smart? Jeg har fundet et par covers, der er smarte på hver deres måde.

(mere…)
Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram