Salg af mobilcovers gik ikke

0

Mobilcover- og tilbehørskæden WeCoverYou er gået konkurs. 60 ansatte risikerer jobbet.

WeCoverYou konkurs
WeCoverYou gik konkurs fredag den 4. januar 2019. Her ses deres webshop umiddelbart efter (Foto: MereMobil.dk)

Fredag var det slut for WeCoverYou, der gik konkurs. WeCoverYou bestod af 11 butikker rundt omkring i landet. Nu er 60 ansatte i risiko for at miste deres job. Det skriver Ekstra Bladet.

Der arbejdes nu på at finde en køber til virksomheden, så personalet kan beholde deres arbejde. Det fortæller Johnny Nielsen, ejer af WeCoverYou, til Ekstra Bladet.

Det bekræftes af konkursadvokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma. Han skal som kurator forsøge at minimere tabet for kreditorerne.

WeCoverYou i Odense, Aalborg, Kolding og Herning holder fortsat åbent. Her er prisen på produkterne reduceret med 50 procent, skriver Ekstra Bladet. Gavekort kan ikke anvendes.

Covers mod mobilstråling gør ingen forskel

Jeg kender ikke de nærmere detaljer for konkursen, men det er åbenlyst, at salg af covers til smartphones og tablets sker via rigtigt mange kanaler. I dag kan de fleste, uden de store IT-færdigheder, købe meget billige covers fra den anden side af jorden, og få dem sendt til hjemmeadressen.

Den største fordel ved butikker som WeCoverYou er dog, at her kan du få et cover med hjem med det samme, som du er sikker på, passer til telefonen.

Når du køber et cover, skal du være opmærksom på, at dårlige covers kan gøre mobilsignalet dårligere, reducere billedkvaliteten fra kameraet eller ødelægge mikrofonens lyd ved samtaler

Covers som de store mobilproducenter sælger har ofte været en test og godkendelsesproces igennem. Det er dog ikke en garanti for, at der ikke stadig kan være problemer. Et eksempel på dette kan du se i indslaget herunder

Har du lydproblemer, så tjek dette

Mere til historien

WeCoverYou åbnede i 2013. Tre af forretningerne i kæden er franchisebutikker, og er derfor ikke omfattet af konkursen.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer