Top 10: De mest solgte mobiler i november 2018

21

HITLISTE: Huaweis nyeste topmodel klarede sig rigtigt godt i november, der også præges af iPhone Xr. Samsung Galaxy S9 lader til at være på vej nedad hitlisterne.

De seneste to måneder har Huaweis lavpristelefon P Smart været i fokus hos YouSee og Telenor. Huawei P Smart fandt vej til top-10-listerne hos de to selskaber i både oktober og november.

Måske er det også en telefon, der let kan stikkes i lommen på købere, som ikke er specielt kritiske, eller dem som blot vil have en telefon, der primært er til opkald. Ifølge Pricerunner koster Huawei P Smart omkring 1.300 kroner uden abonnement.

Hos YouSee starter prisen på 149 kroner om måneden. Desuden har telefonen været brugt i markedsføring på tv, hvilket er med til at forklare salgstallene og placeringerne på hitlisterne.

Huaweis nyeste telefon Mate 20 Pro har også klaret sig godt. I november fandt den vej til top-10 hos både Telenor, Telia og 3. Huawei Mate 20 Pro er desuden en telefon, som jeg har givet en rigtig god anmeldelse. Det er jeg ikke ene om. Anmeldere over hele verden peger på Mate 20 Pro som en fantastisk smartphone.

VIDEO:Vores kig på Huawei Mate 20 Pro

iPhone Xs er fortsat den mest populære smartphone netop nu i Danmark. Dette har været tilfælde i både september, oktober og november.

Selvom der er mange meninger blandt analytikere verden over om hvorvidt iPhone Xr er en succes eller ej, så må vi for Danmark sige, at den er blandt de mest solgte smartphones hos alle teleselskaberne.

ANMELDELSE:iPhone Xr er god nok til de fleste

Samsung Galaxy S9 glider stille og roligt ned ad hitlisterne, men der ventes også snart at være en afløser på vej. Senest er der sluppet konceptbilleder ud på nettet af hvad der måske er Samsung Galaxy S10.

Herunder kan du se hvilke telefoner, der i november solgte bedst hos teleselskaberne.

Hvis du vide mere om, hvem der har godt fat i danskernes mobilpengepunge, så læs min artikel 3 ting du ikke vidste om mobilsalget i Danmark.

November 2018: De 5 mest populære smartphones

 • Huawei P20 Lite
 • iPhone 6s
 • iPhone 8
 • iPhone Xr
 • iPhone Xs

Listen over de fem mest populære smartphones er sorteret alfabetisk på basis af data fra 3, Telenor, Telia og TDC (YouSee).

Selskabernes hitlister: November 2018

3 (Hi3G Danmark)

 1. iPhone Xs
 2. iPhone Xr
 3. iPhone 6S
 4. iPhone 8
 5. OnePlus 6T
 6. iPhone Xs Max
 7. Samsung Galaxy S9
 8. Samsung Galaxy S9+
 9. Huawei Mate 20 Pro
 10. Huawei P20

Kilde: 3

TDC / YouSee

 1. Huawei P Smart
 2. Huawei P20 Lite
 3. iPhone 6S
 4. iPhone 7
 5. Huawei P20
 6. iPhone Xs
 7. iPhone Xr
 8. Huawei P20 Pro
 9. iPhone X
 10. iPhone 8

Kilde: TDC

Telenor

 1. iPhone 8
 2. Huawei P20 Lite
 3. iPhone Xs
 4. iPhone 6S
 5. iPhone Xr
 6. Huawei P Smart
 7. Huawei Mate 20 Pro
 8. iPhone X
 9. iPhone Xs Max
 10. Huawei P20 Pro

Kilde: Telenor

Telia

 1. Huawei P20 Lite
 2. iPhone Xs
 3. Huawei Mate 20 Pro
 4. iPhone Xr
 5. iPhone Xs Max
 6. iPhone 8
 7. OnePlus 6T
 8. Huawei P20 Pro
 9. Samsung Galaxy S9
 10. Samsung Galaxy S9+

Kilde: Telia

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Hitlisterne er rangeret af teleselskabet ud fra interne tal som MereMobil.dk ikke har adgang til. Den samlede liste er sorteret alfabetisk, da det ud fra de oplysninger vi får stillet til rådighed, er svært at beregne en korrekt hitliste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer