Samsung Galaxy S10 Plus – spottet på video?

KORT NYT: En lille video, der angiveligt viser Samsung Galaxy S10 Plus, er angiveligt blevet lækket på Twitter. Se videoen her.

Så er der atter nye rygter om det kommende flagskib fra Samsung. Denne gang er det plus-versionen af Galaxy S10, der angiveligt skulle være spottet på video.

Samsung Galaxy A8s er den første med et hul i skærmen

Det er Twitter-brugeren @UniverseIce, der har lagt hans første video op på YouTube. Men det er ikke hvilken som helst video. Den viser angiveligt Samsung Galaxy S10 Plus. Det skriver Pocketnow.com.

”I released the "Galaxy S10+" in advance.”
This is my first YouTube video, welcome to subscribe, I will continue to release fun original videos. thank you.😘https://t.co/dOqLy4JXIo— Ice universe (@UniverseIce) 20. december 2018

EvLeaks: Sådan bliver skærmstørrelserne på Galaxy S10

På videoen ses primært frontpanelet, der viser et dual-frontkamera i det nye Infinity-O skærm. Det fremstår som et hul fremfor det lange ”hak” (notch), der er på de fleste smartphones i dag.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende Galaxy S10-modeller. Men det ventes, at de vil afsløre dem i slutningen af februar og formentlig med salgsstart i starten af marts.

Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung, der har lanceret telefoner med ”hul i skærmen”. Huawei har netop lanceret deres Nova 4, som også kommer med hul i skærmen. Det er på nuværende tidspunkt ikke planen, at Nova 4 lanceres på det danske marked.

Læs også:
Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram