Samsung Galaxy S10 Plus – spottet på video?

4

KORT NYT: En lille video, der angiveligt viser Samsung Galaxy S10 Plus, er angiveligt blevet lækket på Twitter. Se videoen her.

Så er der atter nye rygter om det kommende flagskib fra Samsung. Denne gang er det plus-versionen af Galaxy S10, der angiveligt skulle være spottet på video.

Samsung Galaxy A8s er den første med et hul i skærmen

Det er Twitter-brugeren @UniverseIce, der har lagt hans første video op på YouTube. Men det er ikke hvilken som helst video. Den viser angiveligt Samsung Galaxy S10 Plus. Det skriver Pocketnow.com.

”I released the “Galaxy S10+” in advance.”
This is my first YouTube video, welcome to subscribe, I will continue to release fun original videos. thank you.😘https://t.co/dOqLy4JXIo— Ice universe (@UniverseIce) 20. december 2018

EvLeaks: Sådan bliver skærmstørrelserne på Galaxy S10

På videoen ses primært frontpanelet, der viser et dual-frontkamera i det nye Infinity-O skærm. Det fremstår som et hul fremfor det lange ”hak” (notch), der er på de fleste smartphones i dag.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende Galaxy S10-modeller. Men det ventes, at de vil afsløre dem i slutningen af februar og formentlig med salgsstart i starten af marts.

Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung, der har lanceret telefoner med ”hul i skærmen”. Huawei har netop lanceret deres Nova 4, som også kommer med hul i skærmen. Det er på nuværende tidspunkt ikke planen, at Nova 4 lanceres på det danske marked.

Læs også:
Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer