Sådan tjekker du om batteriet i din iPhone er træt

4

TIP: Sådan ser du hurtigt og nemt hvordan batteriet i din iPhone eller iPad har det. Tjek om dit batteri trænger til udskiftning.

iOS 12 Batteritilstand

Apple har i iOS 12 gjort det muligt at få en indsigt i, hvordan batteriet i ens iPhone eller iPad har det. Det betyder kort og godt, at enheden giver en vurdering af batteriets kapacitet.

Du finder ud af, hvordan batteriet helbred ved at gå ind i Indstillinger -> Batteri -> -> Batteritilstand.

Her ser du batteriets ”Maksimumkapacitet”.

Når telefonen er ny eller forholdsvis ny, så skal dette være på 100 procent.

Under ”Maksimal ydeevnekapacitet” kan du blive klogere på, hvordan batteriet har det og om det leverer den ydeevne det skal.

Har du en iPhone, så skal du i øvrigt læse nærmere her. For Apple har nemlig indtil den 31. december 2018 en nedsættelse på skift af batteri. De iPhone-modeller, som ifølge Apples udmelding er omfattet af lavpris på batteriskift er: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

Det er nu din iPhone skal tjekkes hvis du vil spare penge

Batteriskiftet skal foretages hos et autoriseret Apple værksted, som eksempelvis Humac eller Care 1, hvis du vil opnå rabatten.

Det er også inde i oplysningerne om batteriet, at du kan se nærmere omkring batteriniveauet og hvordan det har “opført” sig siden den sidste opladning. Du kan også se dit gennemsnitlige forbrug og aktivitet over de seneste 24 timer eller seneste 10 dage.

Mere til historien

Apple åbner snart op for, at få EKG-målinger fra Apple Watch. Målingerne skal angiveligt vise “atrial fibrillation”, som er alvorlig uregelmæssig hjerterytme. Det er kun Series 4 modellerne, der understøtter EKG-målinger.

Læs også:
Apple måske på vej med nye AirPods
Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer