Sådan tjekker du om batteriet i din iPhone er træt

TIP: Sådan ser du hurtigt og nemt hvordan batteriet i din iPhone eller iPad har det. Tjek om dit batteri trænger til udskiftning.

iOS 12 Batteritilstand

Apple har i iOS 12 gjort det muligt at få en indsigt i, hvordan batteriet i ens iPhone eller iPad har det. Det betyder kort og godt, at enheden giver en vurdering af batteriets kapacitet.

Du finder ud af, hvordan batteriet helbred ved at gå ind i Indstillinger -> Batteri -> -> Batteritilstand.

Her ser du batteriets ”Maksimumkapacitet”.

Når telefonen er ny eller forholdsvis ny, så skal dette være på 100 procent.

Under ”Maksimal ydeevnekapacitet” kan du blive klogere på, hvordan batteriet har det og om det leverer den ydeevne det skal.

Har du en iPhone, så skal du i øvrigt læse nærmere her. For Apple har nemlig indtil den 31. december 2018 en nedsættelse på skift af batteri. De iPhone-modeller, som ifølge Apples udmelding er omfattet af lavpris på batteriskift er: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

- Det er nu din iPhone skal tjekkes hvis du vil spare penge

Batteriskiftet skal foretages hos et autoriseret Apple værksted, som eksempelvis Humac eller Care 1, hvis du vil opnå rabatten.

Det er også inde i oplysningerne om batteriet, at du kan se nærmere omkring batteriniveauet og hvordan det har "opført" sig siden den sidste opladning. Du kan også se dit gennemsnitlige forbrug og aktivitet over de seneste 24 timer eller seneste 10 dage.

Mere til historien

Apple åbner snart op for, at få EKG-målinger fra Apple Watch. Målingerne skal angiveligt vise "atrial fibrillation", som er alvorlig uregelmæssig hjerterytme. Det er kun Series 4 modellerne, der understøtter EKG-målinger.

Læs også:
- Apple måske på vej med nye AirPods
- Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram