Det er nu din iPhone skal tjekkes hvis du vil spare penge

VIGTIGT: Fristen udløber snart for billig udskiftning af dit iPhone-batteri. Tjek derfor i dag, om din iPhone skal på værksted inden prisen sættes markant op.

iPhone reparation

Din iPhone skal snart på værksted, hvis batteriet skal skiftes billigt under Apples serviceprogram.

Har du et træt og slidt batteri i din iPhone, så er det nu du skal reagere, hvis du vil have skiftet batteriet til nedsat pris. Rabatprisen er 229 kroner mod normalt 629 kroner.

Rabatperioden har kørt hele 2018, og udløber den 31. december 2018. Du skal derfor ud af busken nu, og kontakte et Apple autoriseret værksted hurtigst muligt. I Danmark er det eksempelvis Humac og Care 1.

TIP: Så varm må mobilopladeren blive

Derfor blev prisen på batteriskift sat ned

Apple lavede prisændringen og dette særlige serviceprogram for iPhone 6 og modeller nyere end denne, fordi den amerikanske gigant kom i modvind hos medier over hele verden.

Folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench påviste nemlig, at nogle iPhones reducerede processorhastigheden, når batteriet var slidt. Ejerne af disse telefoner stod altså med et produkt, der var blevet langsommere, end da de købte det.

Senere viste det sig, at iOS-softwaren automatisk droslede processorhastigheden, når iPhonen blev udsat for spidsbelastninger. Dette var lavet for at undgå en spontan nedlukning og genstart, fordi batteriet i iPhonen ikke længere havde power nok i sig til at opretholde fuld drift i situationer med spidsbelastninger.

Efterfølgende tilføjede Apple muligheden for at se i telefonens indstillinger, om hastigheden er begrænset, og eventuelt ændre det til fuld power igen. Brugerne kan også se, hvor slidt batteriet er.

TIP: Mobilen fryser i kulden – sådan passer du på den

At batteriet slides i en telefon over tid, er ikke en nyhed, men at reducere processorkraften gav så meget modvind, at serviceprogrammet blev iværksat.

Når telefonen får et helt nyt batteri, kører processoren igen på fulde om drejninger ved spidsbelastninger.

De modeller, der ifølge den oprindelige udmelding er omfattet af lavpris på batteriskift er: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X

Hvis det viser sig, at batteriet eller strømkredsløbet har en fejl, som er dækket af garanti- eller reklamationsretten, koster udskiftningen ikke noget.

Mere til historien

Nedsættelsen af ydelsen ved spidsbelastninger blev indført fra iOS 10.2.1. Det ironiske er, at funktionen faktisk blev indført for at hjælpe brugerne mod utilsigtede nedlukninger – ikke for at genere dem. I midten af januar 2018 gik Apples CEO Tim Cook på ABC News for at forklare sagen.

Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
64 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram