Det er nu din iPhone skal tjekkes hvis du vil spare penge

VIGTIGT: Fristen udløber snart for billig udskiftning af dit iPhone-batteri. Tjek derfor i dag, om din iPhone skal på værksted inden prisen sættes markant op.

iPhone reparation

Din iPhone skal snart på værksted, hvis batteriet skal skiftes billigt under Apples serviceprogram.

Har du et træt og slidt batteri i din iPhone, så er det nu du skal reagere, hvis du vil have skiftet batteriet til nedsat pris. Rabatprisen er 229 kroner mod normalt 629 kroner.

Rabatperioden har kørt hele 2018, og udløber den 31. december 2018. Du skal derfor ud af busken nu, og kontakte et Apple autoriseret værksted hurtigst muligt. I Danmark er det eksempelvis Humac og Care 1.

TIP: Så varm må mobilopladeren blive

Derfor blev prisen på batteriskift sat ned

Apple lavede prisændringen og dette særlige serviceprogram for iPhone 6 og modeller nyere end denne, fordi den amerikanske gigant kom i modvind hos medier over hele verden.

Folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench påviste nemlig, at nogle iPhones reducerede processorhastigheden, når batteriet var slidt. Ejerne af disse telefoner stod altså med et produkt, der var blevet langsommere, end da de købte det.

Senere viste det sig, at iOS-softwaren automatisk droslede processorhastigheden, når iPhonen blev udsat for spidsbelastninger. Dette var lavet for at undgå en spontan nedlukning og genstart, fordi batteriet i iPhonen ikke længere havde power nok i sig til at opretholde fuld drift i situationer med spidsbelastninger.

Efterfølgende tilføjede Apple muligheden for at se i telefonens indstillinger, om hastigheden er begrænset, og eventuelt ændre det til fuld power igen. Brugerne kan også se, hvor slidt batteriet er.

TIP: Mobilen fryser i kulden – sådan passer du på den

At batteriet slides i en telefon over tid, er ikke en nyhed, men at reducere processorkraften gav så meget modvind, at serviceprogrammet blev iværksat.

Når telefonen får et helt nyt batteri, kører processoren igen på fulde om drejninger ved spidsbelastninger.

De modeller, der ifølge den oprindelige udmelding er omfattet af lavpris på batteriskift er: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X

Hvis det viser sig, at batteriet eller strømkredsløbet har en fejl, som er dækket af garanti- eller reklamationsretten, koster udskiftningen ikke noget.

Mere til historien

Nedsættelsen af ydelsen ved spidsbelastninger blev indført fra iOS 10.2.1. Det ironiske er, at funktionen faktisk blev indført for at hjælpe brugerne mod utilsigtede nedlukninger – ikke for at genere dem. I midten af januar 2018 gik Apples CEO Tim Cook på ABC News for at forklare sagen.

Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
64 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram