Apple endelig klar med cover til iPhone Xr

4

Det er efterhånden noget tid siden, at Apple havde salgsstart på iPhone Xr. Men har man ønsket et officielt cover – så har man skulle væbne sig med tålmodighed. Men nu er det her.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple offentliggjorde i sidste uge, at de langt om længe er klar med et officielt cover til deres iPhone Xr. Coveret er gennemsigtigt, hvilket gør iPhone Xr-ejere ikke behøver gå på kompromis når det kommer til de flotte farver iPhone Xr kommer i. De kan nemlig fortsat ses igennem dette gennemsigtige cover.

Sådan tester og godkender Apple covers

Normalt har Apple en række forskellige tilbehør klar i forbindelse med lanceringen af telefonerne. Men sådan var det altså ikke ved lanceringen af iPhone Xr.

Coveret koster 349 kroner og er altså et officielt Apple cover. Det betyder også, at det lever op til de krav Apple stiller til eksterne producenter. Du kan læse meget mere om, hvordan disse tests foregår på Apples officielle hjemmeside.

TEST: iPhone Xr – god nok til de fleste

Uanset hvad farve din iPhone Xr har – så kan du altså fortsat se farven på telefonen igennem coveret.

Er et lædercover til smartphonen et ”no go”?

Du kan blandt andet købe coveret på Apples hjemmeside.

Mere til historien

Huawei har i tidligere i år fået foretaget en undersøgelse, som viser at danskerne er klar til mere farverige smartphones. Om det også gør sig gældende med iPhone-køberne er uvist. Sikkert er det dog, at iPhone Xr lever op til det med mange forskellige farver.

Læs også:
3 ting du ikke vidste om mobil salget i Danmark
Læs dette før du køber iPhone Xr

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer