Apple endelig klar med cover til iPhone Xr

Det er efterhånden noget tid siden, at Apple havde salgsstart på iPhone Xr. Men har man ønsket et officielt cover – så har man skulle væbne sig med tålmodighed. Men nu er det her.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple offentliggjorde i sidste uge, at de langt om længe er klar med et officielt cover til deres iPhone Xr. Coveret er gennemsigtigt, hvilket gør iPhone Xr-ejere ikke behøver gå på kompromis når det kommer til de flotte farver iPhone Xr kommer i. De kan nemlig fortsat ses igennem dette gennemsigtige cover.

Sådan tester og godkender Apple covers

Normalt har Apple en række forskellige tilbehør klar i forbindelse med lanceringen af telefonerne. Men sådan var det altså ikke ved lanceringen af iPhone Xr.

Coveret koster 349 kroner og er altså et officielt Apple cover. Det betyder også, at det lever op til de krav Apple stiller til eksterne producenter. Du kan læse meget mere om, hvordan disse tests foregår på Apples officielle hjemmeside.

TEST: iPhone Xr – god nok til de fleste

Uanset hvad farve din iPhone Xr har – så kan du altså fortsat se farven på telefonen igennem coveret.

Er et lædercover til smartphonen et ”no go”?

Du kan blandt andet købe coveret på Apples hjemmeside.

Mere til historien

Huawei har i tidligere i år fået foretaget en undersøgelse, som viser at danskerne er klar til mere farverige smartphones. Om det også gør sig gældende med iPhone-køberne er uvist. Sikkert er det dog, at iPhone Xr lever op til det med mange forskellige farver.

Læs også:
3 ting du ikke vidste om mobil salget i Danmark
Læs dette før du køber iPhone Xr

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram