OnePlus 6T lanceres tirsdag den 30. oktober

0

Så er det officielt. OnePlus lancerer deres næste smartphone, OnePlus 6T, ved en event i New York. Fans er velkomne. Der sættes 1.300 billetter til salg.

OnePlus 6T i Mirror Black lækket af Roland Quandt (Kilde: GSMArena.com)
OnePlus 6T i Mirror Black lækket af Roland Quandt (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus har offentliggjort, at de tirsdag den 30. oktober 2018 vil præsentere deres kommende smartphone OnePlus 6T. Lanceringseventen er ikke kun for tech-medier. Derimod ser det ud til, at begivenheden kan blive et stort tilløbsstykke for OnePlus-fans.

Der sættes 1.300 billetter til salg fra tirsdag den 9. oktober 2018. Eventen har fået titlen ”Unlock The Speed” og foregår på Manhatten i New York. Med i prisen får deltagerne en goodiebag på 450 danske kroner.

Billetterne koster fra 195 danske kroner. Der er dog early bird billetter til 125 kroner – disse er tilgængelige indtil kl. 14.00 dansk tid. Skal man have flere billetter, så kan man købe ”Plus One”-billetter (min. to billetter) så er prisen 141 danske kroner per billet.

Dermed passer titlen på eventen med det, som var lækket i en invitation tidligere. Dog passer dato og sted ikke. Med mindre der er tale om en pre-briefing eller lokalt event. For det officielle event finder altså sted tirsdag den 30. oktober i New York – og ikke onsdag den 17. oktober i Indien, som der var rygtet.

Invitationen til OnePlus 6T event er lækket

Eventen bliver også livestreamet, så de der ikke kan være tilstede i New York fortsat kan følge med. Dette sker på OnePlus’ hjemmeside.

OnePlus har tidligere meldt ud, at OnePlus 6T kommer uden jackstik port. Og ellers ventes det, at den kommer med in-screen fingeraftrykslæser. Derudover vil den formentlig kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB eller 8 GB RAM. Den interne hukommelse vil være 64 GB, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Dette er præcis som på OnePlus 6. Derimod bliver det den første OnePlus-telefon, som kommer med Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

Se billederne: OnePlus 6T er lækket på pressefotos

MereMobil.dk dækker selvfølgelig lanceringen.

Mere til historien

OnePlus har meldt ud, at de vil forsøge sig på TV-markedet og lancerer et smart-TV. Der arbejdes angiveligt allerede på det. Det er dog uvist, hvornår vi får det første smart-TV at se fra OnePlus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer