OnePlus vil lave fremtidens Smart-TV

0

For første gang i selskabets historie er OnePlus klar med en ny produktkategori. OnePlus vil nemlig lave “fremtidens smart-tv”.

OnePlus har en vision om, at de vil lave flagskibsprodukter, som forbedrer brugeroplevelsen. Og nu er OnePlus klar med en ny produktkategori. De vil nemlig lave “fremtidens Smart-TV”.

Det er dog kun de første skridt mod udviklingen af et nyt smart-tv, som tages af OnePlus.

Målet for OnePlus er at give en sammenhængende online-brugeroplevelse i hjemmet, forlyder det i en pressemeddelelse.

Det er Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, der står i spidsen for udviklingen af det ny TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray branchen.

– “Jeg drømmer om en tid, hvor teknologien er en naturlig og problemfri del af vores dagligdag. I modsætning til meget andet forbrugerelektronik, som de seneste år har gjort livet nemmere for folk, er TV’et forblevet meget konventionelt,” siger Pete Lau.

LÆS OGSÅ: OnePlus siger farvel til 3,5 mm jackstik

OnePlus sigter mod, at ramme den rigtige balance mellem hardware af høj kvalitet og de nyeste teknologi, samt at udvikle en brugeroplevelse der er pakket ind i minimalistisk og tidsløst design og fungerer gnidningsfrit.

– “De fleste har fire grundlæggende miljøer, de dagligt bevæger sig i: hjem, arbejdsplads, transport til og fra arbejde og når de er på farten. Hjemmet er et af steder, der for alvor er ved at blive digitalt forbundet, men noget så simpelt som at vise sine mobilbilleder på tv’et er stadig besværligt. Med udviklingen inden for kunstig intelligens har vi uendeligt mange ideer, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer,” slutter Pete Lau.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Der er ingen melding om, hvornår vi skal forvente at se det endelige smart-tv fra OnePlus.

GUIDE: Så lidt er dit gamle fede TV værd nu

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus vil lytte til brugernes forslag og feedback når det kommer til hvad fremtidens TV skal kunne.

Læs også:
 – 5 ting du skal tænke over før du køber en robotstøvsuger

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer