Invitationen til OnePlus 6T event er lækket

OnePlus er på vej med OnePlus 6T, hvornår den præsenteres er endnu ikke meldt ud. Men nu er en invitation lækket, som afslører datoen. Se den her.

Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)

Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)

Efterårskollektionen af telefoner er enten netop præsenteret eller på vej til at blive det. OnePlus ventes også at være på vej med en snarlig lancering af telefonen OnePlus 6T.

Rygterne har svirret om en event onsdag den 17. oktober og nu er en invitation lækket, som bekræfter denne dato. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 6 er opdateret til Android 9 Pie

Dermed er der altså kun få uger til, at OnePlus offentliggør deres næste flagskib. Der har floreret rygter om, at OnePlus 6T vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt. Men overskriften på eventen er ”Unlock The Speed”, hvilket formentlig refererer til den indbyggede fingeraftrykslæser.

Samsung afholder event i starten af oktober, hvor det ventes at de vil afsløre en telefon med fingeraftrykslæser i skærmen. Dermed kan de blive de første med denne feature.

 – Galaxy S10 måske ikke først med fingeraftrykslæser i skærmen

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB eller 8 GB RAM. Den interne hukommelse vil være 64 GB, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Dette er præcis som på OnePlus 6. Derimod bliver det den første OnePlus-telefon, som kommer med Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

OnePlus har på nuværende tidspunkt oplyst, at OnePlus 6T ikke kommer med 3,5 mm jackstik og dermed er den første af deres modeller, som altså ikke har et sådan.

 – OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

Ifølge invitationen finder eventen sted onsdag den 17. oktober i Indien, der også er et af de største markeder for OnePlus.

OnePlus har endnu ikke udsendt invitationerne officielt. Derfor er oplysningerne ikke bekræftet.

Mere til historien

Afholder OnePlus event onsdag den 17. oktober så bliver det også en oktober måned med mange interessante events. Også Samsung, Huawei og Google afholder events i løbet af oktober.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram