Invitationen til OnePlus 6T event er lækket

OnePlus er på vej med OnePlus 6T, hvornår den præsenteres er endnu ikke meldt ud. Men nu er en invitation lækket, som afslører datoen. Se den her.

Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)

Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)

Efterårskollektionen af telefoner er enten netop præsenteret eller på vej til at blive det. OnePlus ventes også at være på vej med en snarlig lancering af telefonen OnePlus 6T.

Rygterne har svirret om en event onsdag den 17. oktober og nu er en invitation lækket, som bekræfter denne dato. Det skriver GSMArena.com.

- OnePlus 6 er opdateret til Android 9 Pie

Dermed er der altså kun få uger til, at OnePlus offentliggør deres næste flagskib. Der har floreret rygter om, at OnePlus 6T vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt. Men overskriften på eventen er ”Unlock The Speed”, hvilket formentlig refererer til den indbyggede fingeraftrykslæser.

Samsung afholder event i starten af oktober, hvor det ventes at de vil afsløre en telefon med fingeraftrykslæser i skærmen. Dermed kan de blive de første med denne feature.

 - Galaxy S10 måske ikke først med fingeraftrykslæser i skærmen

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB eller 8 GB RAM. Den interne hukommelse vil være 64 GB, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Dette er præcis som på OnePlus 6. Derimod bliver det den første OnePlus-telefon, som kommer med Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

OnePlus har på nuværende tidspunkt oplyst, at OnePlus 6T ikke kommer med 3,5 mm jackstik og dermed er den første af deres modeller, som altså ikke har et sådan.

 - OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

Ifølge invitationen finder eventen sted onsdag den 17. oktober i Indien, der også er et af de største markeder for OnePlus.

OnePlus har endnu ikke udsendt invitationerne officielt. Derfor er oplysningerne ikke bekræftet.

Mere til historien

Afholder OnePlus event onsdag den 17. oktober så bliver det også en oktober måned med mange interessante events. Også Samsung, Huawei og Google afholder events i løbet af oktober.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram