Invitationen til OnePlus 6T event er lækket

1

OnePlus er på vej med OnePlus 6T, hvornår den præsenteres er endnu ikke meldt ud. Men nu er en invitation lækket, som afslører datoen. Se den her.

Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)
Invitation der afslører datoen for kommende OnePlus 6T event (Kilde: GSMArena.com)

Efterårskollektionen af telefoner er enten netop præsenteret eller på vej til at blive det. OnePlus ventes også at være på vej med en snarlig lancering af telefonen OnePlus 6T.

Rygterne har svirret om en event onsdag den 17. oktober og nu er en invitation lækket, som bekræfter denne dato. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 6 er opdateret til Android 9 Pie

Dermed er der altså kun få uger til, at OnePlus offentliggør deres næste flagskib. Der har floreret rygter om, at OnePlus 6T vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt. Men overskriften på eventen er ”Unlock The Speed”, hvilket formentlig refererer til den indbyggede fingeraftrykslæser.

Samsung afholder event i starten af oktober, hvor det ventes at de vil afsløre en telefon med fingeraftrykslæser i skærmen. Dermed kan de blive de første med denne feature.

 – Galaxy S10 måske ikke først med fingeraftrykslæser i skærmen

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB eller 8 GB RAM. Den interne hukommelse vil være 64 GB, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Dette er præcis som på OnePlus 6. Derimod bliver det den første OnePlus-telefon, som kommer med Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

OnePlus har på nuværende tidspunkt oplyst, at OnePlus 6T ikke kommer med 3,5 mm jackstik og dermed er den første af deres modeller, som altså ikke har et sådan.

 – OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

Ifølge invitationen finder eventen sted onsdag den 17. oktober i Indien, der også er et af de største markeder for OnePlus.

OnePlus har endnu ikke udsendt invitationerne officielt. Derfor er oplysningerne ikke bekræftet.

Mere til historien

Afholder OnePlus event onsdag den 17. oktober så bliver det også en oktober måned med mange interessante events. Også Samsung, Huawei og Google afholder events i løbet af oktober.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer