Galaxy S10 måske ikke først med fingeraftrykslæser i skærmen

Rygterne svirrer om, at Samsung Galaxy S10 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen. Men måske kommer Samsung P30 Pro først.

Der har længe svirret rygter om, at den kommende Samsung Galaxy S10 ville komme med tre bagkameraer – som den første Samsung telefon med tre kameraer. Dette holder ikke, da Samsung fornylig annoncerede Galaxy A7, som dermed bliver den første Samsung-telefon på markedet med tre bagkameraer.

 – Samsung Galaxy S10 har fingeraftrykslæser i skærmen

Det har også været rygtet, at Galaxy S10 ville blive den første med fingeraftrykslæser i skærmen. Men måske dette heller ikke holder stik. I hvert fald florerer rygterne om, at Galaxy P30 og Galaxy P30 Plus, der rammer det kinesiske marked vil være først med dette. I hvert fald hvis man skal tro rygterne. Det skriver Pocketnow.com.

Disse to features, som altså var forventet først i Galaxy S10 viser tydeligt, at Samsung er klar med deres nye mobilstrategi, som Pocketnow tidligere har omtalt; hvor Samsung satser på nye flagskibs-features i midrange-telefoner.

Galaxy P30 er ikke en telefon, som vi har hørt noget om i forhold til danske marked. Hvor vi måske i skrivende stund mest ser Samsungs topmodeller, samt få midrange-modeller. Men at Samsung bruger navnet P30 til en telefon på det kinesiske marked er nok næppe tilfældigt.

Netop nu er Huawei én af de tætteste konkurrenter og de har i deres P-serie netop lanceret P20 og P20 Pro i år, hvorfor det ventes de næste år introducerer P30 og P30 Pro. Med Samsungs lancering af en P30 vil der dermed allerede være en ”P30’er” tilgængelig på det kinesiske marked.

 – Samsung Galaxy A7 (2018) – telefon med tre bagkameraer

Det bliver spændende at se om Samsungs nye strategi vil ændre på deres markedsandele.

Mere til historien

Netop nu er konkurrencen stor netop på midrange-markedet, hvor flere producenter forsøger sig. Det er særligt de producenter, som gerne vil have markedsandele, der forsøger sig i midrange-segmentet. Men nu vil Samsung altså lege med.

Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram