Galaxy S10 måske ikke først med fingeraftrykslæser i skærmen

4

Rygterne svirrer om, at Samsung Galaxy S10 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen. Men måske kommer Samsung P30 Pro først.

Der har længe svirret rygter om, at den kommende Samsung Galaxy S10 ville komme med tre bagkameraer – som den første Samsung telefon med tre kameraer. Dette holder ikke, da Samsung fornylig annoncerede Galaxy A7, som dermed bliver den første Samsung-telefon på markedet med tre bagkameraer.

 – Samsung Galaxy S10 har fingeraftrykslæser i skærmen

Det har også været rygtet, at Galaxy S10 ville blive den første med fingeraftrykslæser i skærmen. Men måske dette heller ikke holder stik. I hvert fald florerer rygterne om, at Galaxy P30 og Galaxy P30 Plus, der rammer det kinesiske marked vil være først med dette. I hvert fald hvis man skal tro rygterne. Det skriver Pocketnow.com.

Disse to features, som altså var forventet først i Galaxy S10 viser tydeligt, at Samsung er klar med deres nye mobilstrategi, som Pocketnow tidligere har omtalt; hvor Samsung satser på nye flagskibs-features i midrange-telefoner.

Galaxy P30 er ikke en telefon, som vi har hørt noget om i forhold til danske marked. Hvor vi måske i skrivende stund mest ser Samsungs topmodeller, samt få midrange-modeller. Men at Samsung bruger navnet P30 til en telefon på det kinesiske marked er nok næppe tilfældigt.

Netop nu er Huawei én af de tætteste konkurrenter og de har i deres P-serie netop lanceret P20 og P20 Pro i år, hvorfor det ventes de næste år introducerer P30 og P30 Pro. Med Samsungs lancering af en P30 vil der dermed allerede være en ”P30’er” tilgængelig på det kinesiske marked.

 – Samsung Galaxy A7 (2018) – telefon med tre bagkameraer

Det bliver spændende at se om Samsungs nye strategi vil ændre på deres markedsandele.

Mere til historien

Netop nu er konkurrencen stor netop på midrange-markedet, hvor flere producenter forsøger sig. Det er særligt de producenter, som gerne vil have markedsandele, der forsøger sig i midrange-segmentet. Men nu vil Samsung altså lege med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer